JAV krepšininkai pasaulio čempionate užėmė septintąją vietą | KaunoDiena.lt

JAV KREPŠININKAI PASAULIO ČEMPIONATE UŽĖMĖ SEPTINTĄJĄ VIETĄ

  • 3

JAV vyrų krepšinio rinktinės strategas Greggas Popovichius paskutinėse pasaulio krepšinio čempionato Kinijoje rungtynėse turėjo verstis tik su devyniais krepšininkais, tačiau po atkaklios kovos 87:74 (28:14, 19:16, 16:25, 24:19) įveikė Lenkijos rinktinę.

Ankstesnėje čempionato stadijoje traumas patyrė du Bostono "Celtics" krepšininkai – Jaysonas Tatumas (čiurna) ir Marcusas Smartas (blauzda), o prieš rungtynes prie jų prisijungė ir dar vienas "keltų" narys – šios rinktinės lyderis Kemba Walkeris, susižeidęs kaklą.

Nepaisant rezultatyviausio (14,4 tšk.) ir daugiausiai rezultatyvių perdavimų (5,4 rez. perd.) čempionate atliekančio krepšininko netekties, JAV dvikovoje dėl septintosios vietos startavo solidžiai.

Amerikiečiai pirmoje mačo dalyje atakavo puikiai ir susikrovė net 19 taškų pranašumą (38:19), tačiau prieš pat ilgąją pertrauką lenkams pavyko stabilizuoti situaciją ir pagerinti savo taiklumą.

Per pertrauką Mike'ui Taylorui pavyko užvesti savo auklėtinius ir trečiajame kėlinyje jau Lenkijos rinktinė dominavo puolime, pelniusi net 25 taškus.

Ketvirtojo kėlinio pradžioje komandas skyrė tik septyni taškai (65:58), tačiau JAV susikurto pranašumo neiššvaistė ir paskutiniosiomis rungtynių minutėmis intrigos nebuvo.

JAV: D.Mitchellas 16 (10 rez. perd., 25 naud. bal.), J.Harrisas 14, K.Middletonas 13 (6. rez. perd.), D.White'as 12 (7 rez. perd.), H.Barnesas 10.

Lenkija: M.Ponitka 18 (7 atk. kam., 20 naud. bal.), A.Waczynskis 17, A.J.Slaughteris 15.

GALERIJA

  • JAV krepšininkai pasaulio čempionate užėmė septintąją vietą
  • JAV krepšininkai pasaulio čempionate užėmė septintąją vietą
  • JAV krepšininkai pasaulio čempionate užėmė septintąją vietą
  • JAV krepšininkai pasaulio čempionate užėmė septintąją vietą
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

ALGIS

NIEKADA NEJAUČIAU TOKIOS EUFORIJOS , KAIP PO JAV PRAPYLIMO .

heges

Kviečiu jus į privatų lietuviško sekso klubą - www.vplan.com/emma23 Tai geriausia vieta rasti seksualinį partnerį! Parašykite man, jei jus domina susitikimas su manimi :)

Anonimas

SVEIKINIMAI! :-DDDDD

SUSIJUSIOS NAUJIENOS