J. Mačiulis: pagaliau buvome tikra komanda (žaidėjų komentarai) | KaunoDiena.lt

J. MAČIULIS: PAGALIAU BUVOME TIKRA KOMANDA (ŽAIDĖJŲ KOMENTARAI)

Lietuvos rinktinė išvargo dar vieną pergalę Slovėnijoje vykstančiame Europos čempionate. Jono Kazlausko vadovaujami lietuviai po pratęsimo 77:70 įveikė Juodkalnijos ekipą ir į savo sąskaitą įsirašė trečiąjį pergalę

„Pagaliau šiandien buvome komanda. Tai ir buvo pagrindinė pergalės priežastis. Šį vakarą palaikėme vienas kitas, dalijomės kamuoliu ir tai galiausiai atnešė mums sėkmę. Pergalė yra pergalė. Reikia pasidžiaugti ir žiūrėti toliau“, - po mačo kalbėjo vienas Lietuvos rinktinės lyderių Jonas Mačiulis.

Tikras komandos garvežys šįkart Jesenicių „Pomežakla“ arenoje buvo Kšištofas Lavrinovičius. Pirmuose trijuose mačuose neišsiskyręs Brolis šįsyk iššovė – 24 taškai. „Mums ši pergalė buvo ypač svarbi. Galbūt šiek tiek neramina tai, kad pralaimėjome kovą dėl atšokusių kamuolių. Privalome padaryti išvadas ir klaidų nekartoti. Pirmuose trijuose mačuose daug nežaidžiau, tad šiandien buvau kupinas jėgų. Labai gerai jaučiausi“, - teigė puolėjas.

Nors prieš čempionatą lietuviai buvo įvardijami kaip vieną geriausių priekinių linijų turinti komanda, šįsyk kovingi Juodkalnijos vyrai laimėjo kovą po lenta 44:31.

„Buvo labai sunkios rungtynės visas 40 minučių ir dar visą pratęsimą. Juodkalnijos komanda šiandien rungtyniavo puikiai ir kovėsi iki galo. Dėkui vyrams, kurie kovojo dėl kiekvieno kamuolio ir galiausiai viskas baigėsi sėkmingai.“, - kalbėjo virš 40 minučių šiame mače sužaidęs Renaldas Seibutis.

„Žinojome, kad prieš lietuvius kovoti bus labai sunku. Turėjome šansą, tačiau pratęsimo metu varžovai pelnė per daug lengvų taškų. Kaip bebūtų, noriu padėkoti vyrams už tai, ką jie pasiekė šiame čempionate“, - po mačo kalbėjo emocingasis Juodkalnijos vyriausiasis treneris Luka Pavičevičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS