K. Bryanto rankų atspaudai ir kiti su juo susiję daiktai bus parduodami aukcione | KaunoDiena.lt

K. BRYANTO RANKŲ ATSPAUDAI IR KITI SU JUO SUSIJĘ DAIKTAI BUS PARDUODAMI AUKCIONE

Per sraigtasparnio avariją žuvusio krepšinio legendos Kobe Bryanto (Kobės Brajento) daiktai, įskaitant du Los Andželo krepšinio klubo „Lakers“ aprangos komplektus ir jo rankų atspaudus cemente, likusius nuo sportininko patekimo į „TLC Chinese“ kino teatro Šlovės muziejų Holivude, bus parduoti balandį įvyksiančiame aukcione.

Aukcionų namai „Julien's Auctions“ ketvirtadienį pranešė, kad šie daiktai bus parduodami balandžio 30 dieną, per kasmet vykstantį su sportu susijusių daiktų aukcioną, kur taip pat bus pristatytas 1984 metų Los Andželo vasaros olimpinių žaidynių sidabro medalis ir 2002 metų FIFA pasaulio futbolo čempionato aukso medalis.

K. Bryanto daiktus parduoti aukcione buvo planuojama dar prieš sraigtasparnio katastrofą, per kurią sausio 26 dieną žuvo garsusis krepšininkas, jo duktė Gianna (Džana) ir dar septyni žmonės.

„Mums garbė įtraukti jo daiktų kolekciją ir pagerbti šį milžiną, įkvėpusį ne tik krepšinio gerbėjus bet ir visą pasaulį“, – sakė aukciono namų prezidentas ir vadovas Darrenas Julienas (Darenas Džulienas).

Vienas iš parduodamų „Lakers“ aprangos komplektų buvo dėvimas 2000 metų NBA čempionato finale ir yra pažymėtas 8-uoju numeriu. Komplekte yra rankos raištis, skirtas tą sezoną mirusio Wilto Chamberlaino (Vilto Čamberleno) atminimui. Šį komplektą tikimasi parduoti už 10–20 tūkst. JAV dolerių (9–18 tūkst. eurų).

Kitas komplektas likęs nuo 2006–2007 metų sezono, kai K. Bryantas žaidė 24-uoju numeriu.

Už 2011-ųjų krepšininko rankų atspaudus cemente tikimasi gauti 4–6 tūkst. JAV dolerių (3,6–5,5 tūkst. eurų).

Aukcione taip pat parduodami sportbačiai „Adidas“ su K. Bryanto parašu ir krepšinio kamuolys, kurį pasirašė 2010–2011 metų sezono „Lakers“ žaidėjai, įskaitant K. Bryantą, Roną Artestą ir Pau Gasolį.

Remiantis „Julien's Auctions“, K. Bryanto daiktus aukcionui pateikė vienas kolekcininkas iš Kentukio. Su visais aukcione parduodamais daiktais, kurių yra daugiau kaip 300, sporto gerbėjai galės susipažinti balandžio 27–30 dienomis Beverli Hilse, Kalifornijoje.

K. Bryanto ir jo dukters atminimui pirmadienį Los Andželo arenoje „Stamples Centre“ buvo surengta speciali ceremonija, per kurią dainavo Beyonce (Bejonsė), kalbėjo krepšininkai Michaelas Jordanas (Maiklas Džordanas) ir Shaquille'as O'Nealas (Šakilas O'Nilas).

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Geriau

Padaryt juodasiknio mumija ir rodyti dziusena .daugiau uzdirbtu

Anonimas

žmonai ir vaikams nereik . šiūkšlės

Spermantas

Nespėjo kūnas atvėst

SUSIJUSIOS NAUJIENOS