Kipre „Žalgiris“ rungtynių pabaigoje nusileido „Olympiacos“ komandai | KaunoDiena.lt

KIPRE „ŽALGIRIS“ RUNGTYNIŲ PABAIGOJE NUSILEIDO „OLYMPIACOS“ KOMANDAI

  • 2

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pralaimėjo pirmąsias kontrolines rungtynes draugiškame turnyre Kipre. Kazio Maksvyčio auklėtiniai rezultatu 72:75 (15:13, 15:21, 24:21, 18:20) nusileido Pirėjo „Olympiacos“ ekipai.

Dvikovą taikliu metimu iš po krepšio pradėjo Keenanas Evansas, Kevarriusas Hayesas pasižymėjo dvitaškiu su varžovo pražanga, bet įpusėjus kėliniui kauniečiai vijosi varžovus – 5:8. Edgaras Ulanovas pataisė netikslų komandos draugo metimą, Brady Manekas pataikė du tritaškius iš eilės, o Nazas Mitrou-Longas varžovų gynybą sudraskė aštriu reidu po krepšiu – 15:14.

Laurynas Birutis iš viršaus įdėjo po Tomo Dimšos perdavimo, Danielius Lavrinovičius realizavo du baudų metimus, o N.Mitrou-Longas sėkmingai užbaigė greitą ataką – 21:22. Nuo baudų metimo linijos taikliai atakavo ir tritaškį pridėjo K.Evansas, taškus baudų metimais rinko E.Ulanovas, o pačioje pirmosios rungtynių pusės pabaigoje dar du taškus baudų metimais surinko K.Evansas – 30:34.

Iškart po pertraukos dvitaškiu pasižymėjo L.Lekavičius, po tritaškį pataikė B.Manekas ir N.Mitrou-Longas, o L.Birutis surinko tris taškus – 42:41. N.Mitrou-Longas dar kartą taikliai atakavo iš toli, T.Dimša realizavo du baudų metimus, dvitaškiais pasižymėjo Rolandas Šmitas, Arnas Butkevičius ir K.Hayesas, o N.Mitrou-Longas taikliu metimu su sirena užbaigė ketvirtį – 54:55.

T.Dimša pataikė du tritaškius metimus, po dvitaškį įmetė K.Evansas ir K.Hayesas, o „Žalgiris“ jau buvo priekyje – 64:63. Reidą po krepšiu surengė A.Butkevičius, E.Ulanovas sumetė tris baudų metimus ir pataikė iš trijų taškų zonos, tačiau dvikovos pabaigoje klydę ir metimų nepataikę žalgiriečiai galiausiai turėjo pripažinti varžovų pranašumą – 72:75.

„Žalgiris“: N.Mitrou-Longas 12 (5 atk. kam., 4 rez. perd.), K.Evansas 11 (2 per. kam.), E.Ulanovas 10, B.Manekas 9, T.Dimša 8, K.Hayesas 7 (2 per. kam.), L.Birutis 5 (5 atk. kam.), A.Butkevičius 4, L.Lekavičius 2, R.Šmitas 2, D.Lavrinovičius 2, D.Giedratis 0.

„Olympiacos“: A.Petersas 19 (8 atk. kam.), G.Larentzakis 12, N.Milutinovas 11 (12 atk. kam.).

GALERIJA

  • Kipre „Žalgiris“ rungtynių pabaigoje nusileido „Olympiacos“ komandai
  • Kipre „Žalgiris“ rungtynių pabaigoje nusileido „Olympiacos“ komandai
  • Kipre „Žalgiris“ rungtynių pabaigoje nusileido „Olympiacos“ komandai
zalgiris.lt nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Jonas

Barzdukas išvažiuoja-jokių emocijų,gal ir gerai.

Fama

Čia ne Gargždai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS