Krepšinio veteranai išsidalijo trofėjus | KaunoDiena.lt

KREPŠINIO VETERANAI IŠSIDALIJO TROFĖJUS

  • 0

Tauragėje surengtas Lietuvos krepšinio veteranų lygos (LKVL) "3 prieš 3" čempionato trijų amžiaus grupių varžybas laimėjo Mažeikių, Šilutės ir Šiaulių komandos.

Moterų per 35 metų (M35+) amžiaus grupėje aukso medalius iškovojo Mažeikių "Virvytės slėnio" ekipa (Jurga Misiuvienė, Vilma Petkevičienė ir Dovilė Budreckienė), o M40+ grupėje – Šilutės "Pamarys" (Loreta Stančiauskienė, Renata Radišauskaitė, Danguolė Černeckytė ir Inga Viliūnienė).

Vyrų per 55 metų amžiaus grupėje visus varžovus įveikė Šiaulių "Autoera" (Vytautas Balsys, Raimundas Mikalkėnas, Svajūnas Ragaišis ir Alvydas Paškevičius).

Pralaimėjusi tik šiauliečiams (10:15) antrąją vietą užėmė Kauno "Omega-1" (Vidmantas Labašauskas, Alvydas Šidlauskas, Audrius Šalaševičius ir Artūras Kvedaras), o dvi nesėkmes patyrusi (6:16 nusileido Šiaulių atstovams ir 14:15 – "Omega-1" ekipai) Kauno "Omega-2" (Edvinas Česnaitis, Rimantas Povilauskas, Arvydas Apulskis ir Algimantas Daujotas) buvo trečia.

Tęsiasi ir LKVL vyrų čempionatas, kuriame šį sezoną septynių amžiaus grupių (V40+, V45+, V50+, V55+, V60+, V65+ ir V70+) varžybose dalyvauja 36 komandos.

Vienoje vyriausių – V65+ grupėje jėgas išmėgino Kauno "Žalgirio-Jutos" ir Klaipėdos veteranai. Mačą 65:56 laimėjo kauniečiai. Nugalėtojams 22 taškus pelnė Vytautas Ribinskas, uostamiesčio komandai taip pat 22 – Arūnas Baltinas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS