„Lietuvos rytą“ papildė įžaidėjas iš JAV | KaunoDiena.lt

„LIETUVOS RYTĄ“ PAPILDĖ ĮŽAIDĖJAS IŠ JAV

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio klubas surado, kuo pakeisti į Ispaniją išvykusį Nicolasą Lavropittolą – klubas antradienį sukirto rankomis su Kendricku Brownu.

180 cm ūgio 26-erių amerikietis įžaidėjas prie komandos prisijungs artimiausiu metu.

K.Brownas šį sezoną pradėjo Olandijoje, Groningeno „Donar“ ekipoje. FIBA Europos taurės turnyre jis rinko vidutininškai po 14,3 taško, atliko po 5,2 perdavimo ir atkovojo po 3,3 kamuolio.

Groningeno klubas A grupėje su 2 pergalėmis ir 4 pralaimėjimais užėmė 3-iąją vietą, nepateko į kitą etapą ir gruodžio viduryje amerikietis atsisveikino su „Donar“.

Geriausios jo rungtynės Olandijos čempionate buvo spalį prieš „BS Weert“ klubą, kai K.Brownas pelnė 18 taškų, atliko 17 perdavimų ir atkovojo 10 kamuolių.

Per ketverius studijų metus spėjęs pakeisti keturias komandas K.Brownas 2012-aisiais pradėjo profesionalo karjerą Europoje: po vieną sezoną žaidė „Jūrmala“ (Latvija), Norčiopingo „Dolphins“ (Švedija) ir Dombrova Gurničos MKS (Lenkija) ekipose, o pernai persikėlė į Olandiją.

„Žiūrime ne į biografiją, o matome jį kaip krepšininką, galintį būti naudingu komandai, – lrytas.lt sakė „Lietuvos ryto“ treneris Tomas Pačėsas. – Kendrickas yra atletiškas, labai greitas, pasižymi geru metimu, patikimai valdo kamuolį. Jei pavyks išnaudoti stipriąsias jo puses, pajungti žaisti komandai – bus gera paspirtis mums ir puolant, ir ginantis“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS