M. Grigonis: dabar nepasisekė, bet bus tų pergalių | KaunoDiena.lt

M. GRIGONIS: DABAR NEPASISEKĖ, BET BUS TŲ PERGALIŲ

  • 0

Po pralaimėjimo pirmosiose Eurolygos rungtynėse Vitorijos „Baskonia“ (Ispanija) ekipai, Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pripažino varžovų pranašumą.

„Žalgirio“ kapitonas Pauliuas Jankūnas teigė, kad Kauno komandai dar reikia smarkiai tobulinti žaidimą, o nesėkmę lėmė trečiajame kėlinyje pralaimėta atkarpa 0:10.

„Daug dalykų yra taisytinų. Varžovai atkovojo daug kamuolių puolime. Reikia žiūrėti vaizdo įrašą dėl ko pralaimėjome atkarpą trečiajame kėlinyje. Gal kažkur sustojome, gal kažkur padarėme klaidą, neatkovojome kamuolio. Iš tokių dalykų rezultatas susideda. Kai priešininkui kažką suteiki lengvo, tai jie įmeta lengvus taškus. Tą pranašumą jie įgijo per minutę-pusantros“, - sakė P. Jankūnas.

Eurolygoje debiutavo „Žalgirio“ naujokas Marius Grigonis. Jam Š. Jasikevičius rungtynių metu ne kartą emocionaliai davė nurodymus.

„Per rungtynes treneris reaguoja kiek emocionaliau, bet po varžybų viską normaliai paaiškino. Buvo visko iš tikro, tai mūsų vidaus reikalai“, - sakė M. Grigonis.

„Žalgirio“ krepšininkai mače su Vitorijos ekipa metė gerokai mažiau tritaškių, o būtent tolimi metimai leido varžovams įgyti ir išlaikyti pranašumą.

„Mes visada daugiau veržiamės negu metame iš toli. Tą mums akcentavo. Bet kai turi progą, reikia mesti. Nemanau, kad daug progų metimams praleidome. Tiesiog taip gynėsi varžovai, leido veržtis. Nathanas Woltersas sumetė daug metimų iš baudos aikštelės“, - kalbėjo M. Grigonis.

Nepaisant nesėkmės, M. Grigonis mato daug teigiamų dalykų: „Daug pozityvių dalykų - stengėmės ir kovojome iki galo, buvo gerų momentų tiek puolime, tiek gynyboje. „Baskonia“ yra labai gera komanda su geru treneriu, ji pataikė labai sunkius metimus, gerai žaidė ir laimėjo“.

M. Grigonis taip pat liko sužavėtas atmosfera sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje ir pažadėjo, kad sirgaliams pergalių padovanos jau artimiausiu metu.

„Labai gera atmosfera, puikus pristatymas. Visi laukia tos pergalės, todėl yra šiokia tokia atsakomybė prieš savo fanus. Dabar nepasisekė, bet, manau, kad dar bus tų pergalių“, - pridūrė M. Grigonis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS