M. Kuzminskas tikisi būti „Unicaja“ lyderiu | KaunoDiena.lt

M. KUZMINSKAS TIKISI BŪTI „UNICAJA“ LYDERIU

Su Europos čempionato sidabro medaliu į Malagą sugrįžęs Mindaugas Kuzminskas yra pasiruošęs pradėti trečią ir paskutinį jo kontrakte numatytą sezoną „Unicaja“ komandoje.

Ispanai tikisi, jog vienu Lietuvos rinktinės lyderių buvęs puolėjas ves į pergales ir Andalūzijos ekipą, o tokios atsakomybės nesikrato ir pats 26 metų 205 cm ūgio krepšininkas.

„Po Europos čempionato jaučiuosi labai pozityviai. Kai kurios akimirkos rinktinėje man pridėjo daug pasitikėjimo savo jėgomis. Svarbiais rungtynių momentais būsiu naudingas ir „Unicaja“ klubui“, – tikino Senojo žemyno vicečempionas.

„Šiemet komandoje turime daug puikių žaidėjų. Lyginant su praėjusiais sezonais, dabar esame stipresni. Svarbu, jog nebūtume savanaudžiai. Esame vienoje valtyje ir turime plaukti ta pačia kryptimi“, – pridūrė vilnietis.

Kitais metais laisvuoju agentu tapsiantis lietuvis kalbėdamas su Ispanijos žiniasklaida teigė esąs laimingas Malagoje, tačiau neslėpė besitikintis ateinančią vasarą sulaukti Eurolygos grandų dėmesio.

„Esu laimingas būdamas čia ir padėdamas komandai. Gyvenimas šiame mieste yra nuostabus. Vis tik apie savo ateitį kalbėti negaliu. Aš net nežinau, ką veiksiu rytoj, todėl negaliu žinoti ir to, ar liksiu „Unicaja“ gretose po šio sezono“, – kalbėjo M. Kuzminskas.

„Turiu ir toliau mokytis bei kryptingai dirbti. Noriu pasiekti lygį, kuris vasarą priverstų į mane pažiūrėti pajėgiausių Eurolygos ekipų vadovus. Tam turiu tobulėti kiekvieną dieną“, – pridūrė krepšininkas.

Praėjusį sezoną Eurolygos varžybose M. Kuzminskas vidutiniškai pelnydavo po 12,5 taško, atkovodavo po 4,5 atšokusio kamuolio bei atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo. 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS