NBA legenda K. Garnettas paskelbė apie karjeros pabaigą | KaunoDiena.lt

NBA LEGENDA K. GARNETTAS PASKELBĖ APIE KARJEROS PABAIGĄ

  • 0

NBA palieka dar vienas legendinis krepšininkas – 40-metis Kevinas Garnettas tašką profesionalo karjeroje nusprendė padėti po lygoje praleistų net 21-erių metų, pranešė portalas delfi.lt.

„Aš tiesiog esu dėkingas – to negaliu net žodžiais apibūdinti. Niekada netikėjau, kad žmonėms taip patiksiu“, – kalbėjo 211 cm ūgio centras.

Dabartinis jo klubas Minesotos „Timbrewolves“ jį atleis tam, kad K. Garnettas gautų visus jam pagal sutartį priklausančius 8 mln. JAV dolerių. Identiškai su savo simboliu Timu Duncanu pasielgė ir San Antonijaus „Spurs“ komanda.

Daugkartinis „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyvis (15 kartų) 2004 metais laimėjo NBA reguliariojo sezono MVP titulą, kuomet sugebėjo Minesotos ekipą atvesti į Vakarų konferencijos finalą. K. Garnettas yra visų laikų rekordininkas pagal gynyboje atkovotus kamuolius, trečias pagal sužaistas minutes ir penktas pagal sužaistas rungtynes.

Visgi didžiausią pasiekimą jis iškovojo vilkėdamas Bostono „Celtics“ marškinėlius – 2008 metais tapo NBA čempionu. Per karjerą du sezonus krepšininkas yra vilkėjęs ir Bruklino „Nets“ marškinėlius.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS