Oficialu: treneris E. Beržininkaitis grįžta į „Žalgirį“ | KaunoDiena.lt

OFICIALU: TRENERIS E. BERŽININKAITIS GRĮŽTA Į „ŽALGIRĮ“

  • 0

Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos trenerių štabe – permainos. Abipusiu sutarimu ekipą paliekančius Arnę Woltmanną ir Stefaną Grasseggerį keičia į Kauną sugrįžtantis treneris Evaldas Beržininkaitis.

37-erių krepšinio specialistas talkins vyriausiajam treneriui Jure Zdovcui ir asistentui Tautvydui Saboniui. E. Beržininkaitis pagrindinėje „Žalgirio“ komandoje dirbo nuo 2013 iki 2021 metų, o šią vasarą buvo prisijungęs prie Jonavos „CBet“ komandos.

„Visų pirma, norime nuoširdžiai padėkoti Woltmannui ir Grasseggeriui už darbą, profesionalumą ir Kaune praleistą laiką prisidedant prie komandos rezultatų, – sakė „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas. – Visgi įvykus pasikeitimams vyr. trenerio pozicijoje, buvo nutarta atnaujinti ir trenerių štabą. Ieškant papildymo Zdovcas nepageidavo turėti asistento užsieniečio, o į „Žalgirį“ sugrįžtantis Beržininkaitis puikiai pažįsta mūsų sistemą, yra analizavęs varžovus tiek Eurolygoje, tiek vietiniame čempionate, todėl jo įsiliejimas į komandą turėtų būti pakankamai sklandus.“

Pastarosiomis dienomis E. Beržininkaitis darbavosi Lietuvos rinktinėje, pradėjusioje pasirodymą atrankos į 2023 m. pasaulio čempionatą varžybose.

Prie žalgiriečių treniruočių E. Beržininkaitis prisijungs jau trečiadienį.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS