Po pralaimėjimo argentiniečiai gyrė lietuvius | KaunoDiena.lt

PO PRALAIMĖJIMO ARGENTINIEČIAI GYRĖ LIETUVIUS

Argentinos nacionalinės komandos krepšininkams po pirmojo pralaimėjimo olimpinėse žaidynėse liko tik pagirti juos nugalėjusius lietuvius.

22 taškus argentiniečiams pelnęs Emanuelis Ginobili po mačo pripažino, kad Argentina pirmą kartą per ilgą laiką nežinojo, kaip stabdyti varžovų žaidimą.

„Šiandien kartais priimdavome keistus sprendimus, o varžovai mus už tai baudė. Gaila, kadangi buvome geroje situacijoje, tačiau Lietuva – puiki komanda, kuri susikrovė tokį skirtumą, kurio nebegalėjome panaikinti. 

Pirmą kartą šiame turnyre ir per pastarąsias savaites mes turėjome problemų ir nežinojome, kaip reaguoti. Tai gera pamoka, turime iš mačo pasiimti pozityvių dalykų“, – kalbėjo E. Ginobili.

Tuo metu 21 minutę rungtyniavęs ir 10 taškų pelnęs Carlosas Delfino pabrėžė, kad pralaimėjo prieš komandą, kuri gali galvoti apie olimpinius medalius.

„Žinojome, kad bus labai sunku, lietuviai pretenduoja į medalius. Tai jauna, aukšta, protinga ir greita komanda. Buvome netoli pergalės. Turime būti protingi ir toliau tobulėti.

Negalime būti labai optimistiški po pralaimėjimo, tačiau tuo pačiu pernelyg negalime džiaugtis pergalėmis. Pasisėmėme geros patirties. Dabar artėja nauji iššūkiai, turėsime žiūrėti vaizdo įrašus, blogi epizodai turi būti šalinami, o geri – tobulinami“, – pasakojo C. Delfino.

Po šių rungtynių lietuviai įsitvirtino B grupės viršūnėje. Jie iškovojo visas tris pergales bei užsitikrino vietą ketvirtfinalyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

nejuodam

o koks tau skirtumas, kokia spalva? Asilas esi

Nejuodas

Abi komandos geros,abi zaidzia be nyberiu,abi 100% baltos!

Anima

Šaunuoliai! Bet prieš akis dar daug jšgų reikės,nes labai stiprios komandos laukia.Sėkmės toliau!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS