Prieš ketvirtfinalio batalijas – naujas D. Adomaičio planas prieš R. Giedraitį | KaunoDiena.lt

PRIEŠ KETVIRTFINALIO BATALIJAS – NAUJAS D. ADOMAIČIO PLANAS PRIEŠ R. GIEDRAITĮ

Klaipėdos „Neptūno“ vyriausiasis treneris Dainius Adomaitis nebenori patirti tokio košmaro, kokį savo akimis matė sekmadienį Šiauliuose.

Tuomet „Šiaulių“ puolėjas smeigė 4 tolimus metimus iš 6 ir pelnęs 27 taškus paskandino į pergalę dar besikabinusį „Neptūno“ laivą. Visgi prieš šį vakarą uostamiestyje vyksiančias rungtynes Adomaitis išskiria tris svarbius aspektus, o vienas iš jų – akyla varžovų lyderio priežiūra.

„Aš išskirčiau tris aspektus: pirma, reikia pagerinti kovą dėl atšokusių kamuolių, kad varžovams nesuteiktume lengvų antro šanso taškų. Antra, reikia labiau reaguoti į situacijas gynyboje, jog neprasižengtume tiek daug kartų. Šiauliečiai namuose metė net 40 baudų. Tai atkrintamosiose rungtynėse yra gerokai per daug. Be to, ketvirtajame kėlinyje dėl pražangų limito netekome dviejų žaidėjų ir mūsų rotacija sumažėjo. Ir trečias aspektas: reikia didesnį dėmesį telkti į „Šiaulių“ ekipos lyderį Roką Giedraitį.

Būtina jį uždengti, kad Klaipėdoje nepridarytų tiek daug nemalonumų. Taip, jis pataikė fantastinius tritaškius, buvo jo diena, tačiau reikia daryti viską, kad tai nepasikartotų“, – „bcneptunas.lt“ pasakojo D. Adomaitis.

Šiuo metu ketvirtfinalio serijos rezultatas yra lygus – 1-1. Visgi „Neptūno“ strategas įsitikinęs, kad namų sienos jo treniruojamai komandai taps itin svaria pagalba.

„Klaipėdos sirgaliai yra nuostabūs. Tikimės jų gausaus palaikymo. Sirgalių nuoširdus palaikymas išties užveda vyrus. Krepšininkai buvo užsivedę ir Šiauliuose, dėl kovingumo jiems priekaištų neturiu, tačiau rungtynių pabaigoje sėkmė šypsojosi ne mums, o šiauliečiams. Labai norėtųsi Klaipėdoje saviems sirgaliams padovanoti pergalę“, – kalbėjo klaipėdiečių vairininkas.

R. Giedraičio vinys „Neptūnui“:

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS