Problemos Madride: dėl lėktuvo gedimo atidedamas žalgiriečių sugrįžimas | KaunoDiena.lt

PROBLEMOS MADRIDE: DĖL LĖKTUVO GEDIMO ATIDEDAMAS ŽALGIRIEČIŲ SUGRĮŽIMAS

Pergalę Madride prieš vietos „Real“ krepšininkus iškovojęs ir į Eurolygos atkrintamųjų traukinį įšokęs Kauno „Žalgiris“ negali grįžti į Lietuvą.

Žalgiriečiai Kauno oro uostą turėjo pasiekti apie 19 val. Lietuvos laiku, tačiau kauniečių lėktuvas, tik pakilęs ore, nusileido kitame Ispanijos sostinės oro uoste.

„BasketNews.lt“ žiniomis, Madride Lietuvos čempionų lėktuvui iškilo techninės problemos, dėl kurių jų sugrįžimas yra atidedamas.

„Šiandien, iš Madrido „Barajas Adolfo Suárez“ tarptautinio oro uosto, pakilęs įmonės „KlasJet“ lėktuvas Boeing 737, skraidinantis Kauno „Žalgirio“ ekipą po rungtynių su Madrido „Real“, buvo priverstas grįžti į netoliese esantį Madrido „Getafe“ oro uostą.

Skrydžio metu, neilgai trukus po pakilimo, įvyko navigacijos sistemos gedimas. Jis nekelia grėsmės lėktuve skridusiems keleiviams ir jo įgulai, tačiau, skrydžio saugumas yra didžiausias prioritetas, todėl įgulą priėmė sprendimą, nusileisti artimiausiame oro uoste ir adresuoti kilusius techninius nesklandumus. Dėl intensyvaus eismo ir prastų oro sąlygų prie „Barajas“ oro uosto teko leistis atokesniame „Getafe“ oro uoste.

Šiuo metu „Klasjet“ vadovai ir specialistų komanda dirba ieškodami galimybės kuo greičiau parskaidanti žalgiriečius namo.

Atsiprašome visų mylimo „Žalgirio“ gerbėjų, kad teks laukti Eurolygos komandos grįžimo namo“, – teigė „Klasjet“ atstovas spaudai Giedrius Karsokas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Marius

Bėda net ne žinutės autoriuje, kuris išsivertė su >transleiteriu

Address the issue

Knygnešio Jeronimo jau turėtų nebestebinti pažodinis vertimas iš anglų kalbos. Gūglės vertėjas tik taip geba, o juo besinaudojantys jaunikliai nepajėgūs pakeisti lietuviškais atitikmenimis su prasme, nes nebeturi gimtosios kalbos jausmo. Taip atsitinka, kai kasdien vartoji puskalbę, prifarširuotą anglikonizmų.

Knygnesys Jeronimas

''adresuoti kilusius techninius nesklandumus''- kas cia per lietuviskas darinys?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS