Rinktinės stovykloje nepasirodys trys krepšininkai | KaunoDiena.lt

RINKTINĖS STOVYKLOJE NEPASIRODYS TRYS KREPŠININKAI

  • 0

Jau rytoj, liepos 10 dieną, Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės krepšininkai rinksis į pasiruošimo stovyklą Palangoje. Tiesa, Dariaus Maskoliūno sudarytas sąrašas bus trumpesnis.

Dėl besitęsiančio Izraelio čempionato stovykloje nepasirodys Deividas Sirvydis, taip pat Vokietijos čempionu tapęs Rokas Giedraitis ir vasarą asmeniniam tobulėjimui nusprendusio paskirti Gyčio Masiulio.

Sąraše liko 13-a krepšininkų pavardžių, kurie dvi savaites fizinį pasiruošimą derins su pratybomis krepšinio salėje, o stovyklos pabaigoje sužais kontrolines rungtynes su Latvijos ir Estijos rinktinėmis.

Į pratybas Palangoje atvyks Mantas Kalnietis, Lukas Lekavičius, Rokas Jokubaitis, Marius Grigonis, Tomas Dimša, Edgaras Ulanovas, Arnas Butkevičius, Tadas Sedekerskis, Eimantas Bendžius, Arnoldas Kulboka, Artūras Gudaitis, Marekas Blaževičius ir Laurynas Birutis.

„Ačiū Lietuvos krepšinio federacijai už tokią suteiktą galimybę. Žaidėjai jau tikrai yra pasiilgę kamuolio ir darbo treniruočių salėje. Jiems tai bus gera galimybė pasiruošti sezonui ir tuo pačiu geriau pažinti rinktinės žaidimo sistemą bei pasiruošti artėjantiems „langams“ bei olimpinės atrankos turnyrui“, – dar prieš paskelbiant apie artėjančią stovyklą sakė Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyr. treneris Darius Maskoliūnas.

Artimiausios oficialios Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės rungtynės vyks lapkričio 26 dieną, kai lietuviai namuose priims Danijos krepšininkus, o lapkričio 29 dieną – Belgijos rinktinę. Tai bus Europos čempionato atrankos turnyro rungtynės.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS