„Ryto“ laimėjimas – išsaugotas M. Ndouras | KaunoDiena.lt

„RYTO“ LAIMĖJIMAS – IŠSAUGOTAS M. NDOURAS

Pergales skinantis Vilniaus „Rytas“ pasiekė laimėjimą ir už aikštelės ribų. Tinklalapio BasketNews žiniomis, sostinės komanda išsaugojo Maurice'ą Ndourą.

30-metis puolėjas spalio viduryje sugrįžo į Vilnių pagal trumpalaikę sutartį, mat buvo susitaręs su Kinijos klubu prisijungti nuo antrojo reguliariojo sezono rato.

„Rytas“ su krepšininku dabar sukirto rankomis dėl kontrakto iki sezono pabaigos, praneša BasketNews šaltiniai.

Netrukus šią informaciją patvirtino Vilniaus klubas.

„Nuo pat rungtynių su Burgoso ekipa Maurice’o išsaugojimas buvo pagrindinis mūsų uždavinys, – oficialiame pranešime spaudai teigė „Ryto“ sporto direktorius Donatas Zavackas. – Pats žaidėjas rodė norą likti Vilniuje, todėl džiaugiamės, jog pavyko rasti bendrą sprendimą ir tikimės, kad jo didelę ambiciją aikštelėje kautis už sostinės komandą įvertins mūsų klubo sirgaliai.“

Tinklalapio BasketNews žiniomis, dar turėdamas susitarimą su Kinijos ekipa, Ndouras sutartį su Vilniaus komanda pasirašė klubui palankiomis finansinėmis sąlygomis.

Jis „Ryte“ kamšė spragas priekinėje linijoje, kai traumą buvo patyręs Tanneris Leissneris, o vis dar tebesveiksta Jarvisas Williamsas, ir tapo vienu iš Giedriaus Žibėno vadovaujamos ekipos lyderių.

Aukštaūgio rodikliai FIBA Čempionų lygoje per ketverias rungtynes siekė 12,8 taško, 5 atkovotus kamuolius, 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir 1,3 blokuoto metimo.

Gruodį Senegalo rinktinės narys buvo išrinktas į simbolinį mėnesio penketą. „Rytas“ H grupėje užėmė pirmąją vietą ir tiesiogiai pateko į „Top 16“ etapą.

Ndouras LKL per 17 minučių renka po 11,3 taško, 3,7 atkovoto kamuolio ir 1,7 rezultatyvaus perdavimo.

Sostinės komanda vietiniame fronte fiksuoja vienuolikos pergalių seriją.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS