Š. Jasikevičiaus nerimas dėl auklėtinių žaidimo: detalių vykdymas buvo katastrofinis | KaunoDiena.lt

Š. JASIKEVIČIAUS NERIMAS DĖL AUKLĖTINIŲ ŽAIDIMO: DETALIŲ VYKDYMAS BUVO KATASTROFINIS

  • 0

Intensyviai naujajam sezonui besirengiantis Kauno „Žalgiris“ pergalingai užbaigė trijų komandų turnyrą Turkijoje, tačiau LKL čempionai namo grįžta su kartėlio jausmu.

Nors žalgiriečiai paskutinę akistatą su Bursos „Tofaš“ laimėjo 100:95, Šarūnas Jasikevičius liko nusivylęs tuo, kokį žaidimą demonstravo jo auklėtiniai.

„Tikrai negalime būti patenkinti šitomis rungtynėmis. Nereikia meluoti, jos nepavyko, – atviravo Jasikevičius. – Atsinešimas buvo tikrai prastas, detalių vykdymas buvo katastrofinis.

Jeigu žaidėjams porą savaičių rodome tuos pačius vaizdo klipus ir nėra progreso, tai mane tas tikrai nuteikia gasdinančiai. Negaliu būti patenkintas, jeigu varžovų komanda per tris kėlinius įmeta 83 taškus. Aišku, jeigu žiūrint pozityviai, ketvirtajame kėlinyje mums įmetė 12 taškų. Kai reikėjo juos sustabdyti, mes tikrai tą padarėme, bet apskritai rungtynės nepavyko.“

Prieš tai Kauno komanda 71:70 nugalėjo Stambulo „Galatasaray“, o vienintelis pralaimėjimas 98:100 buvo patirtas prieš Stambulo „Anadolu Efes“ žaidėjus. Dabar žalgiriečiai vyksta namo, kur prie komandos netrukus prisijungs Lietuvos rinktinėje žaidę krepšininkai – Paulius Jankūnas, Marius Grigonis, Edgaras Ulanovas ir Lukas Lekavičius.

„Pradedame naują fazę, kada vėl reikia į sistemą įjungti naujus penkis žaidėjus. Aišku, keturi iš jų daugiau mažiau žino sistemą. Jockas Landale'as atvažiuos su Australijos rinktinės idėjomis galvoje, reikės, kad tos idėjos pasikeistų, kad visi eitume kaip vienas kumštis“, – kalbėjo Jasikevičius.

Slogią nuotaiką po pergalės prieš „Tofaš“ išskyrė ir Artūras Milaknis, turkams atseikėjęs 7 tritaškius ir su 24 taškais tapęs mačo MVP.

„Žaidimas toks dvejopas, – pažymėjo Milaknis. – Ir treneris, ir mes, žaidėjai, nesame patenkinti, kokioje stadijoje esame, bet kažkiek džiugu, kad turnyrą užbaigėme pergalingai. Nusimato dar daugybė darbo.“

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS