Š. Jasikevičius: reikės žaisti geriau nei pastarąsias savaites | KaunoDiena.lt

Š. JASIKEVIČIUS: REIKĖS ŽAISTI GERIAU NEI PASTARĄSIAS SAVAITES

Kauno „Žalgiris“ paskutiniajame Eurolygos reguliariojo sezono mače stoja į žūtbūtinį mūšį Madride su vietos „Real“ krepšininkais.

Dėl vietos ketvirtfinalyje kovojančių Lietuvos čempionų vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius prieš išvyką į Ispanijos sostinę išskyrė „Karališkojo“ klubo stiprybes.

„Tai – aukščiausio lygio varžovas. Jie gali labai greitai nubausti. Labiausiai jaudina jų galimybės surengti spurtą ir paskui jau yra sunku tai atžaisti. Reikia išlaikyti koncentraciją bei žaisti geriau nei pastarąsias dvi savaites“, – oro uoste kalbėjo Š. Jasikevičius.

Eurolygos čempionai per rungtynes įmeta vidutiniškai po 85,9 taško ir tai yra antras rezultatas stipriausioje Senojo žemyno krepšinio lygoje.

„Svarbiausia bus sustabdyti jų greitą puolimą bei tolimus metimus. Reikia ir patiems žaisti protingai puolime, kad nenubaustų po mūsų klaidų. Norint laimėti, reikia žaisti aukščiausio lygio krepšinį“, – akcentus, stabdant priešininkų puolimą, vardino „Žalgirio“ strategas.

 

 

Praėjusią savaitę Ispanijos čempionai dėl traumos neteko rezultatyviausio savo krepšininko Anthony Randolpho. Amerikietis Eurolygoje vidutiniškai per rungtynes renka po 12,8 taško ir 14,5 naudingumo balo.

„Tai svarbus žaidėjas, bet jie turi, kuo jį pakeisti. Trey Thompkinsas grįžinėja į formą, taip pat Felipe Reyesas yra. Galbūt ir iš mažesnių žaidėjų, kas pasislinks į sunkiojo krašto puolėjo poziciją“, – žaidėjus, galinčius kompensuoti Randolpho netektį, vardino Š. Jasikevičius.

„Žalgiris“ Madride versis be traumą besigydančio kapitono Pauliaus Jankūno, tačiau visi kiti krepšininkai yra pasiruošę stoti į lemiamą mūšį.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS