Š. Jasikevičius „Žalgiryje“ pasigenda praėjusį sezoną turėto alkanumo | KaunoDiena.lt

Š. JASIKEVIČIUS „ŽALGIRYJE“ PASIGENDA PRAĖJUSĮ SEZONĄ TURĖTO ALKANUMO

Kauno „Žalgiris“ (9-15) svyravimais pažymėtose rungtynėse Vitorijoje turėjo pripažinti vietos „Baskonia“ (12-12) pergalę 73:80 ir taip dar labiau apsunkino savo situaciją kovoje dėl vietos ketvirtfinalyje.

Po rungtynių treneris Šarūnas Jasikevičius pabrėžė, kad šį sezoną komandoje pasigenda alkanumo, kurį matė praėjusį sezoną, treneris taip pat norėtų, jog ekipoje krepšininkai daugiau žaistų ne sau, o komandai.

„Daugiau mažiau žinojome, kad rungtynės mums bus sunkios. Manau, kad su jais kovojome lygiai. Aišku, visada bus problemų, neišpildytų dalykų. Antrojo kėlinio pabaiga absoliučiai nužudė. Šiuo metu esame komanda, kuri yra lengvai pažeidžiama psichologiškai. Mums tikrai trūksta lyderių ir lyderystės. Net ir su tomis problemomis mes sugrįžome į rungtynes, bet tuomet kelios detalės mus pražudė. Kažkiek esu laimingas, kad antrąją pusę žaidėme solidžiau. Iš tikrųjų ir pirmąją rungtynių pusę žaidėme visai neblogai iki to periodo, kažkiek buvome perlaužę mačą į savo pusę po tokio gana slogaus pirmojo periodo.

Šiai dienai reikia pripažinti, kad nesame tokie alkani, kokie buvome praėjusiais metais. Galvoju, kad absoliučiai dėl to komandoms sekasi prieš mus. Labai daug į sėkmės faktorių neapeliuosiu, bet kiekvienose rungtynėse mums komandos primeta nuo lentos, greitajame puolime pameta kamuolį, o jis atšoka į lentą ir Vildoza vėl įmeta tritaškį. Čia, manau, vėl visų pirma reikia žiūrėti į save. Nesame tokie alkani kaip pernai, truputį daugiau galvojame apie save nei apie komandą. Taip jau yra, čia yra mūsų didžiausia mūsų problema, kaip ir traumos. Be jokių pasiaiškinimų žaidžiant ne stipriausia sudėtimi yra žiauriai svarbu turėti visus žaidėjus ir normalią rotaciją, o ne galvoti, kaip viską užkamšyti“, – po rungtynių kalbėjo Jasikevičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

kaunietis

Laimejo pries kaimo komanda,o giriasi kaip pries CSKA...Rodos tai buvo paskutine pergale Eurolygoje siemet...

Jaska

kokios treniruotes,toks ir rezultatas,laimi stipriausias.

as

Pamatysime kaip kita sezona tie nesuprasti zaidejai spindes kitose komandose. Gal nevisiems tinka tamstos schemos, i kuria spraudziami zaidejai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS