Š.Jasikevičius: žiauriai apmaudu taip pralaimėti namuose | KaunoDiena.lt

Š.JASIKEVIČIUS: ŽIAURIAI APMAUDU TAIP PRALAIMĖTI NAMUOSE

„Žiauriai skausmingas pralaimėjimas. Ne dėl to, kad prarastas taškas namuose, o dėl to, kad jau antras rungtynes mus apstumdo, dar savo sirgalių akivaizdoje“, – po pralaimėjimo „Zenit“ ekipai pripažino Šarūnas Jasikevičius.

Kauno „Žalgirio“ treneris skundėsi, jog auklėtiniai vis dar neišpildo jo reikalavimų.

„Jei Ponitkai suteikiame laisvę, tai – katastrofa. Jam leidome ir mesti tritaškius, kas buvo mano plane, bet leidome ir veržtis, ir visa kita. Net aš su pilvuku jam neleisčiau įbėgti man už nugaros. Juolab, kad tai išsamiai analizavome“, – dėstė Šaras.

„Nežinau kito vaisto, kaip tik rodyti vaizdo įrašus ir aiškinti apie fiziškumą, stumdytis treniruotėse. Bet pasigedau mūsų lyderių. Nežinau, kaip jie vadovaus drabužinei“, – svarstė Š.Jasikevičius.

Treneris stebėjosi, kad vienoje atkarpoje „Zenit“ per 5 min. pelnė net 20 taškų.

„Tie taškai man ne tiek svarbu, bet mes nepasimokome iš klaidų“, – kalbėjo jis.

Vairininkas pripažino, kad komandos žaidime labai daug ko trūksta, tačiau labiausiai – kovingumo.

„Mes nesame „Barcelona“, tad mes turime kautis, nenusileisti priešininkui, ypač palaikomi pilnos arenos. Nežinau, nesugebu žaidėjų įtikinti“, – aiškino Šaras.

„Kiekvieną kartą man smagu grįžti į Kauno areną. „Žalgiris“ mums yra pavyzdys, į kurį turime lygiuotis. Šiandien turėjome jiems prilygti ir tai mums pavyko. Tikrai nusipelnėme pergalės, – sakė „Zenit“ treneris Joanas Plaza. –Esame nauja komanda, tad reikia laiko susižaisti. Žaidėjai labai stengiasi, jiems priekaištų neturiu, nors esame apmaudžiai pralaimėję keletą dvikovų Eurolygoje ir VTB. Tačiau esame išplėšę keletą pergalių po pratęsimo: tiek Pirėjuje, tiek čia, Kaune“.

Ispanas, kadaise stovėjęs prie „Žalgirio“ vairo, pabrėžė savo ekipos gynybos įtaką rungtynių rezultatui.

„Nesame Madrido „Real“, tad turime tai kompensuoti pastangomis gynyboje. Mums tai pavyko. Prilygome žalgiriečiams atletiškumu, laimėjome nemažai dvikovų“, – dėstė ispanas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

psixtop

reiktu labai rimtai susimastyt, kas kam ir del ko..... ???

aišku gaila,

bet gavo ir tiek...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS