Solidus M. Grigonio sugrįžimas: CSKA dramatiškai nukalė karščiausią Eurolygos komandą | KaunoDiena.lt

SOLIDUS M. GRIGONIO SUGRĮŽIMAS: CSKA DRAMATIŠKAI NUKALĖ KARŠČIAUSIĄ EUROLYGOS KOMANDĄ

  • 1

Marius Grigonis išsigydė nugaros traumą ir grįžo į aikštę, o Maskvos CSKA ketvirtadienio vakarą savo aikštėje 74:73 (17:19, 22:19, 19:21, 16:14) nukovė karščiausią Eurolygos ekipą Tel Avivo „Maccabi“ ir išlipo iš gilios krizės.

Prieš tai „Maccabi“ buvo laimėjusi penkis Eurolygos mačus iš eilės, o CSKA visuose frontuose patyrusi net penkis pralaimėjimus paeiliui.

CSKA rungtynių pabaigą pasiekė turėdama nežymią persvarą, tačiau paskutinėmis sekundėmis dramos nebuvo išvengta.

Likus 14,9 sek. maskviečiai pirmavo tašku ir turėjo kamuolį. Rusams pradedant ataką nuo galinės linijos Keenanas Evansas išmušė kamuolį iš bandančio jį sugauti M.Grigonio rankų ir mačo arbitrai po vaizdo peržiūros užfiksavo, jog lietuvis kamuolį lietė paskutinis.

„Maccabi“ netikėtai gavo šansą išsigelbėti, bet puikiai žaidęs Derrickas Williamsas pataikyti iš po krepšio nesugebėjo ir apsigynusi CSKA šventė pergalę.

M.Grigonis per 16 min. pelnė 10 taškų (1/4 dvitaškių 2/4 tritaškių 2/2 baudų), sugriebė 2 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, išprovokavo 2 pražangas, prasižengė 2 sykius, kartą suklydo ir surinko 7 naudingumo balus.

CSKA: Gabrielis Lundbergas 14, Joelis Bolomboy‘us 12 (6 atk. kam.), Marius Grigonis 10, Aleksejus Švedas 9 (6 rez. perd.), Willas Clyburnas 7.

„Maccabi“: Derrickas Williamsas 20, Ante Žižičius 16 (6 atk. kam., 26 naud. bal.), Scottie Wilbekinas 9 (4 kld.).

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Algis

Tik Fortūnos dėka dėl Grigonio eilinio žioplumo laimėta

SUSIJUSIOS NAUJIENOS