A. Trinchieri: Turkijos čempionai – tikras talentų mišinys | KaunoDiena.lt

A. TRINCHIERI: TURKIJOS ČEMPIONAI – TIKRAS TALENTŲ MIŠINYS

Kauno „Žalgiris“ rengiasi dar vienam tarptautiniam egzaminui sausakimšoje savo arenoje. Andrea Trinchieri auklėtiniai trečiadienio vakarą priims buvusius Eurolygos bei dabartinius Turkijos čempionus Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkus.

„Žalgiris“ su 8 pergalėmis šlubuoja 16-oje vietoje, bet ir kauniečių varžovai neturi kuo pasigirti. Nepaisant gerokai didesnio biudžeto, jų pergalių sąskaitoje – vos vienu laimėjimu daugiau. Tad turkų viltys patekti į įkrintamąsias varžybas yra tokios pat miglotos kaip ir mūsiškių. Nepaisant to, A. Trinchieri savo oponentų nenuvertina.

„Mūsų laukia vienas įdomiausių varžovų Eurolygoje. Jų komanda - talento mišinys, kur kiekvienas žaidėjas gali įmesti 30 taškų, todėl mūsų gynybos laukia rimtas išbandymas. Turime būti protingi gindamiesi“, - dėstė italas.

– Kodėl „Anadolu Efes“ užima gerokai žemesnę vietą nei prognozuota?

– Nekalbu apie kitų klubų problemas, man labiau rūpi savos bėdos. Žaidžiame geriau, tačiau vis tiek pralaimime. Turime atsitiesti po sunkios dvikovos Belgrade. Šiuo metu „Anadolu Efes“ mums yra geriausia komanda pasaulyje.

– LKL rungtynėse su Mažeikių „M Basket“ traumas patyrė B. Manekas ir D. Giedraitis. Kokia jų sveikatos būklė?

– Ar jie galės rungtyniauti, pamatysime prieš rungtynes.

– Kaip pasikeitė Shane’o Larkino žaidimas, kai prie „Anadolu Efes“ vairo stojo E. Canas?

– Jie pasielgė labai protingai, kai vietoje V. Micičiaus pasirašė sutartį su Thompsonu. Jis yra tinkamas partneris Sh. Larkinui. Savo ruožtu, Shane‘as yra vienas geriausių krepšininkų Europoje.

– Su kuo galėtumėte palyginti D. Oturu?

– Jis yra Kyle‘o Hineso ir Bryanto Dunstono mišinys. Labai mobilus žaidėjas, todėl pavojingas bet kuriai ekipai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS