Utenoje nepritapęs S. Parkeris paliko „Juventus“ | KaunoDiena.lt

UTENOJE NEPRITAPĘS S. PARKERIS PALIKO „JUVENTUS“

  • 0

Sekmadienį į Lietuvos krepšinio lygos („Tete-a-Tete Casino“ LKL) rungtynes su Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda Utenos „Juventus“ klubas stos kiek pakitusiomis gretomis. Abipusiu sutarimu buvo nutraukta sutartis su netrukus 24-ąjį gimtadienį švęsiančiu 201 cm ūgio puolėju Spenceriu Parkeriu.

Amerikietis nuo pat sezono pradžios sunkiai rado vietą Antano Sireikos taktinėse schemose, o prie „Juventus“ klubo prisijungus Dainiui Šalengai, puolėjo vaidmuo liko tik epizodinis. Kadangi nei klubas, nei pats krepšininkas nebuvo patenkinti esama situacija, buvo priimtas sutarimas nutraukti sutartį.

S.Perkeris sekmadienį anksti ryte išvyks namo į JAV, tad dvikovoje su „Lietuvos ryto“ ekipa uteniškiai jau žais be amerikiečio.

LKL pirmenybėse S.Parkeris šį sezoną per vidutiniškai 14 aikštelėje praleistų minučių pelnė po 4,7 taško (45,7 proc. dvitaškių, 44,4 proc. tritaškių, 82,1 proc. baudų), atkovojo 1,5 kamuolio, atliko po 0,6 rezultatyvaus perdavimo bei rinko po 4,6 naudingumo balus.

FIBA Čempionų lygos turnyre amerikiečio statistika buvo panaši: 3 taškai, 2,1 atkovoto kamuolio, 0,7 rezultatyvaus perdavimo ir 3,1 naudingumo balas per 13 minučių.

Išvykus S.Parkeriui, „Juventus“ klubas papildomo pastiprinimo neplanuoja, nes tikimasi, kad atsilaisvinusią vietą užims po traumos atsigaunantis Arminas Urbutis. Prognozuojama, kad komandos kapitonas sportuoti su ekipos draugais turėtų pradėti maždaug po mėnesio.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS