V. Kariniausko tritaškis parklupdė dviženklę persvarą iššvaisčiusį „Žalgirį“ | KaunoDiena.lt

V. KARINIAUSKO TRITAŠKIS PARKLUPDĖ DVIŽENKLĘ PERSVARĄ IŠŠVAISČIUSĮ „ŽALGIRĮ“

  • 3

Utenos „Juventus“ (12-5) Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) iškovojo sensacingą pergalę.

Žydrūno Urbono auklėtiniai namuose 90:87 parklupdė Kauno „Žalgirio“ (12-2) krepšininkus.

Lemiamame ketvirtyje „Juventus“ pakilo į šturmą, surengė spurtą 8:0 ir likus 3 minutėms po Vaido Kariniausko dvitaškio įsiveržė į priekį (87:84).

Joffrey Lauvergne'as pelnė 3 taškus paeiliui ir likus minutei dvitaškiu išlygino rezultatą (87:87), Rokas Jokubaitis buvo netikslus ir lemiamą ataką turėjo šeimininkai. Kamuolys atsidūrė V. Kariniausko rankose, kuris likus 2 sekundėms smeigė tritaškį, išplėšusį pergalę.

„Juventus“ į pergalę atvedė Žygimantas Skučas, kuris per 32 minutes pelnė 20 taškų (3/3 dvit., 4/5 trit., 2/3 baud.), atkovojo 3 ir perėmė vieną kamuolį, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, sykį suklydo, išprovokavo 5 pražangas ir surinko 27 naudingumo balų.

Mačo herojus V. Kariniauskas per 32 minutes pasižymėjo 18 taškų (7/12 dvit., 1/5 trit., 1/4 baud.), atkovojo 3 bei prarado 7 kamuolius, atliko 4 rezultatyvius perdaimus, išprovokavo 5 pražangas ir surinko 8 naudingumo balus.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Edmundas

Na štai , nesužaidė du komandos žaidėjai ir neliko ,,Žalgirio,, , aš su šiurpuliu pagalvoju kas bus kitais metais kai komandoje neliks Grigonio , Walkupo ,Heiso ar Rubito , ką , ir vėl liksime su tais amžinais ligoniais kaip Vasturija , kitu amerikonu , kurio jau ir pavardę daug kas pamiršo , tuo krepšinio analfabetu lenku iš Vilniaus , galvoju , kad komandos valdybai reikia pagalvoti apie nereikalingo balasto atsijojimą - tai jau minėti amerikonai , Blaževičius na ir Jankūnas su Milakniu , pastariesiems dviem reikia padėkoti už metus praleistus komandoje , bet jų įdirbis jau netenkina šios dienos poreikių , Milaknis , kuriam kažkas priklijavo ,,snaiperio,, etiketę pataiko kas ketvirtą ar penktą tritaškį , gynyboje jis visiškas nulis , Jankūnas gyvena praeities nuopelnais kurie dabar jau nieko neduoda komandai , dabar reikia bėgančių , tokių kaip Lekavičius ar Jokūbaitis , dar viena komandos problema tai amžina komandos prieglauda įvairaus plauko centrams .

rv

Tai kazin ar Ceponis bego nuogas per aikstele?Siaip tai koks nusiteikimas toks ir rezultatas.

Kaunas

Reikėjo laimėti. Sveikinu Uteną!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS