Vaikams iš globos namų – šventė „Žalgirio“ arenoje | KaunoDiena.lt

VAIKAMS IŠ GLOBOS NAMŲ – ŠVENTĖ „ŽALGIRIO“ ARENOJE

Dalintis gerumu galima ne tik per Kalėdas – tokios nuostatos laikosi „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai. Jie nuo pat Klubo įkūrimo 2009-aisiais vykdo socialinę akciją ir stengiasi pradžiuginti mažiau galimybių turinčius vaikus iš įvairių globos namų visoje Lietuvoje.

„Kauno „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai yra aktyvūs ne tik palaikydami savo mylimą komandą, bet ir pasineria į veiklą žaisdami krepšinį ar atlikdami kilnius darbus“, - sakė „Žalgirio“ Garbės Klubo prezidentas Modestas Paulauskas. - Tuo mūsų Klubas ir ypatingas – mes ne tik padedame „Žalgirio“ komandai finansiškai, bet aktyviausieji Klubo nariai randa įvairios bendros veiklos.“

Šį sezoną Klubo nariai jau spėjo apsilankyti Kauno „Atžalyno“ ir Šakių vaikų globos namuose. Ten papasakojo vaikams apie žalgiriečius, padovanojo „Žalgirio“ atributikos bei žaidimų, kurie paįvairins vaikų laisvalaikį. Tuo metu didžiausia dovana vaikams dar buvo priešakyje – kvietimas apsilankyti „Žalgirio“ rungtynėse Kaune.

Į „Žalgirio“ areną atvykę vaikai turėjo galimybę pamatyti tarnybines arenos patalpas, apžiūrėjo spaudos konferencijų salę, amfiteatrą, VIP ložes. Tačiau didžiausią įspūdį paliko dalyvavimas komandos pristatyme prieš rungtynes, kai vaikai išbėgo į aikštelę kartu su žalgiriečiais, o po rungtynių laukė ir bendra nuotrauka su komanda.

„Vaikai nepaprastai laukė šios dienos, kada galės atvykti į „Žalgirio“ rungtynes į „Žalgirio“ areną. Jie Šakiuose lanko įvairius būrelius, domisi krepšiniu, todėl jiems šiandien – didelė šventė“, - sakė Šakių vaikų globos namų socialinė darbuotoja Kristina. Jos žodžius patvirtino ir vaikai, kurie demonstravo puikius rezultatus žaisdami krepšinio žaidimus rungtynių pertraukėlių metu.

Kitas „Žalgirio“ Garbės Klubo narių apsilankymas numatomas Viešvilės vaikų globos namuose vasario 14 dieną. Po apsilankymo, 14.30 val., Klubo narių krepšinio komanda tradiciškai dalyvaus Jurbarko krepšinio lygos žvaigždžių dienos rungtynėse.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Šaunuoliai žalgiriečiai

labai faini vaikai, linkiu kuo didžiausios jiems sėkmės, aišku ir "Žalgiriui" taip pat

SUSIJUSIOS NAUJIENOS