A. Veryga nekeičia pozicijos dėl „Žalgirio“ rungtynių – ragina neiti | KaunoDiena.lt

A. VERYGA NEKEIČIA POZICIJOS DĖL „ŽALGIRIO“ RUNGTYNIŲ – RAGINA NEITI

Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga ragina žmones ne tik neiti į penktadienį Kaune vykstančias „Žalgirio“ rungtynes, bet vengti ir kitų masinių renginių.

„Dėl Kauno rekomendacija ir vakar pasakyta išlieka. Jei žmonės atsakingai vertina savo sveikatą, nėra jokios prievolės į jokį renginį eiti. Jei mums visiems yra vienodai ir laukiame, kol būtinai viską uždraus, tai nereikia tokio visiško draudimo.

Jei žmonės atsakingai vertina savo sveikatą, nėra jokios prievolės į jokį renginį eiti.

Jei žmonės pagyvenę, serga lėtinėmis ligomis, mes jiems primygtinai rekomenduojame neiti ne tik į šias rungtynes, bet apskritai vengti masinių renginių, nes plinta gripas, yra simptomai labai panašūs, tas kelia žmonėms tam tikrą paniką, susirūpinimą, jie pradeda važiuoti į įstaigas, pradeda kelti papildomas problemas. Net ir be draudimo tikrai rekomenduojame vengti masinių renginių. O draudimai siejami su vieta, kur yra nustatomi žmonės. Atvykimas dar nieko nereiškia“, – penktadienį sakė A. Veryga.

Lietuvoje penktadienį nustatytas pirmasis užsikrėtimo naujuoju koronavirusu (COVID-19) atvejis. Atlikus tyrimus, infekcija nustatyta iš Veronos (Italija) vasario 24 d. grįžusiai pacientei. Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) informuoja, kad 39 metų pacientė, užsikrėtusi koronavirusu, yra izoliuota Respublikinėje Šiaulių ligoninėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (34)

R

Nu tauta tikrai ydomi.Verslinūnkai išveja darbuotojus y komandyruotes,o kai gryžti,reik atsiskaityti pasako.Popierius sudekite y dežute kuri pakabinta ten ir y ofisa neikite nes galit užkresti ir po dvieju savaičių jums kelione y prancuzija,jei nevyksite galit parašyti pareiškima iš darbo.Va taip del pinigu ponai verčia žmones veja y ligos židinius

...

Gal galit pasakyt kuri čia tauta prieš lietuvius (gous) taiko išdegintos žemės taktiką, kiek jie už 'SAVO' pažadėtą žemę pasiruošę sumokėt?..

Anonimas

Beprotnamis ... Lietuva virsta beprotnamiu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS