Vyrai šventė pergales, moterys kluptelėjo | KaunoDiena.lt

VYRAI ŠVENTĖ PERGALES, MOTERYS KLUPTELĖJO

  • 1

Dvejos rungtynės – dvi pergalės. Taip pasaulio trijulių krepšinio (3 prieš 3) čempionatą Austrijos sostinėje Vienoje pradėjo Lietuvos vyrų rinktinė.

Evaldas Džiaugys, Gintautas Matulis, Darius Tarvydas ir Ignas Vaitkus C grupėje 22:18 įveikė belgus ir 21:15 – Puerto Riko atstovus.

Per šias dvikovas E. Džiaugys pelnė iš viso 14 taškų, G. Matulis surinko 11, D. Tarvydas ir I. Vaitkus – po 9.

Šiandien lietuviai išmėgins jėgas su lenkais ir Izraelio krepšininkais. Lenkijos ekipa 18:21 pralaimėjo puertorikiečiams ir 19:21 – Izraelio rinktinei, o pastaroji 18:21 nusileido Belgijos komandai.

A grupėje pasaulio čempionų titulą ginantys serbai 21:9 sutriuškino Madagaskaro atstovus ir 21:16 nugalėjo prancūzus.

Pernai finale Serbijos krepšininkai 21:16 privertė kapituliuoti mūsų šalies krepšininkus.

Vakar varžybas pradėjo moterų rinktinės. Lietuvai atstovauja Kamilė Nacickaitė, Giedrė Labuckienė, Gabija Meškonytė ir Gabrielė Šulskė.

D grupėje mūsiškės pirmą dvikovą 7:17 pralaimėjo Kinijos komandai. Pernai pasaulio čempionato mažajame finale dėl bronzos lietuvės nusileido kinėms 11:21.

Kitos Lietuvos krepšininkių akistatos Vienoje – su Italijos, Izraelio ir Rumunijos ekipomis.

Iškart į ketvirtfinalio etapą pateks tik grupių nugalėtojai, o antrą ir trečią vietas užėmusios rinktinės dar turės įveikti aštuntfinalio barjerą. Birželio 4-ąją – pusfinaliai ir finalai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

Ponas tr. D. Novickis matomai nelabai žino kaip mesti nuo lentos iš artimesnes distancijos???Žiurejau musu ir žydu moteru rungtynes,kurias musiškes "palaidojo" po 1. daug pramestu [ "kiauru" ] metimu.Net permesdavo lanka....KAI NUO LENTOS METIMAI BUTU TIKRAI ĮKRITE. 2.VISAI moterys neturi fizines kondicijos, nes antroje žaidimo puseje daugelis buvo "iškišusios liežuvius", ciutjudejo, nedamesdavo iki kre'šio

SUSIJUSIOS NAUJIENOS