Z. Williamsonas žengia į aikštę: pradėjo sportuoti su komanda | KaunoDiena.lt

Z. WILLIAMSONAS ŽENGIA Į AIKŠTĘ: PRADĖJO SPORTUOTI SU KOMANDA

  • 0

Praėjo lygiai šešios savaitės nuo tada, kai Naujojo Orleano „Pelicans“ naujokui Zionui Williamsonui buvo atlikta dešinės kojos kelio operacija, o dabar krepšininkas pratybose jau žengia į aikštę.

Kaip praneša ESPN, pirmasis NBA naujokų biržos šaukimas grįžo į treniruotes ant parketo, taip pat lengvai sportuoja su komanda ir atlieka metimų serijas.

Iš pradžių „Pelicans“ skelbė, kad devyniolikos metų 198 cm ūgio Z. Williamsonas į aikštę grįš po 6-8 savaičių, o minimalus terminas jau praėjo.

Kaip teigė „Pelicans“ treneris Alvinas Gentry, komanda dėl Z. Williamsono sugrįžimo į aikštę bus ypatingai atsargi.

Kad leistų grįžti į rungtynių režimą, komanda nori, jog Z. Williamsonas pasiektų tam tikrus savo sportinės formos kriterijus.

Pasiruošimo sezonui etape atletas vidutiniškai pelnė po 23,3 taško ir atkovojo po 6,5 kamuolio, o iš žaidimo atakavo 71,4 proc. taiklumu.

Paskutiniame ikisezoniniame mače puolėjas kovoje su San Antonijaus „Spurs“ pelnė 22 taškus ir sugriebė dešimt kamuolių. Būtent po šio mačo Z. Williamsonas komandos medikams pasakė, kad kelio srityje jaučia diskomfortą.

Šį sezoną „Pelicans“ komanda kenčia dėl traumų. Per pirmąsias 21 sezono rungtynes nė vienas krepšininkas nesužaidė visų rungtynių. Tik keturi žaidėjai visą sezoną yra sveiki. Tai Jaxsonas Hayesas, E'Twaunas Moore’as, Nicolo Melli ir Nickeilas Alexanderis-Walkeris.

„Pelicans“ turi šešis pergales ir penkiolika pralaimėjimų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS