Žalgirietis K. Pangosas sukirto rankomis su „Barcelona“ | KaunoDiena.lt

ŽALGIRIETIS K. PANGOSAS SUKIRTO RANKOMIS SU „BARCELONA“

  • 1

Geriausią sezoną savo karjeroje sužaidęs Kauno „Žalgirio“ gynėjas Kevinas Pangosas jau žino, kur rungtyniaus kitą sezoną, skelbia tinklalapio „Sportando“ žurnalistas Orazio Cauchi.

Pasak minėto šaltinio, Lietuvos čempionų ekipos vedlys kitą sezoną žais „Barcelonos“ gretose. Minima, kad susitarimas tarp šių šalių jau įvyko.

Skelbiama, jog Pangosas su katalonais susitarė dėl dvejų metų trukmės sutarties, kurios vertė yra 3 mln. eurų.

Pangosas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai pelnė po 12,7 taško, atliko po 5,9 rezultatyvaus perdavimo ir fiksavo 14,2 naudingumo balo vidurkį.

Pangosas šį sezoną ne kartą minėjo sieksiantis patekti į NBA, tačiau tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, išankstinio dėmesio iš pajėgiausios planetos krepšinio lygos gynėjas nesulaukė. Norėdamas vis tiek vaikytis savo svajonės žaisti NBA, Pangosas turėtų laukti iki liepos pabaigos, o tai yra rizikinga, norint sulaukti gerų pasiūlymų ir Europoje.

Tuo metu Katalonijos sostinės komanda kanadiečiu domėjosi dar gruodžio mėnesį, kuomet „Žalgiriui“ mainais buvo siūlomas Tyrese'as Rice'as ir 250 tūkst. eurų priemoka. Tiesa, tuomet toks susitarimas nesudomino tiek Lietuvos klubo, tiek ir paties Pangoso.

„Tai būtų visiškai nelogiška, – tuomet gandus ir galimą išvykimą iš Kauno komentavo Pangosas. – Mes žaidžiame taip gerai ir jis (agentas) man net nieko nesakė. Ši komanda žaidžia puikiai, tai – mūsų sezonas ir aš koncentruojuosi tik tam.“

Sudėtį kitam sezonui burianti „Barcelona“ tikisi pabusti iš baisaus pastarųjų metų košmaro. Šį sezoną katalonai Eurolygoje liko viso labo 13-oje pozicijoje, o Ispanijos pirmenybėse tik per vargus prasibrovė į pusfinalį, kur kausis su Vitorijos „Baskonia“.

GALERIJA

  • Žalgirietis K. Pangosas sukirto rankomis su „Barcelona“
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Thank you Kevin

Ačiū Kevinai, tu atnešei į Žalgirį daug jėgos, gyvumo, pasitikėjimo savo jėgomis, labai padėjai atnešti pergales. Liks tik geriausi prisiminimai apie tave kaip nuostabų žaidėją. Kaunas pamilo tave

SUSIJUSIOS NAUJIENOS