„Žalgirio“ gretose – COVID-19 atvejis, bet komanda turėtų žaisti | KaunoDiena.lt

„ŽALGIRIO“ GRETOSE – COVID-19 ATVEJIS, BET KOMANDA TURĖTŲ ŽAISTI

COVID-19 virusas sujaukė „Žalgirio“ varžovės Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipos planus dėl Eurolygos mačo Kaune, tačiau savo treniruočių planus gali tekti koreguoti ir patiems Lietuvos čempionams. Jie kuriam laikui neteko virusu susirgusio savo įžaidėjo Luko Lekavičiaus.

Kontaktą su sergančiu asmeniu turėjęs Lukas Lekavičius nuo antradienio laikėsi saviizoliacijos režimo, tačiau penktadienį atliktas COVID-19 testas parodė teigiamą atsakymą. L. Lekavičius dar antradienį atsiskyrė nuo kitų žalgiriečių ir nežaidė „Betsafe-LKL“ rungtynėse su Kėdainių „Nevėžiu-Optibet“. Antradienio testo rezultatas buvo neigiamas, tačiau ketvirtadienį Lukas jau pajuto COVID-19 priskiriamus simptomus.

Nuo trečiadienio saviizoliacijos režimo laikosi ir kitas žalgirietis Steve‘as Vasturia, turėjęs kontaktą su sergančiu asmeniu ne komandos aplinkoje. S. Vasturia COVID-19 simptomų nejaučia, jo penktadienio testo rezultatas – neigiamas.

Neigiamų atsakymų sulaukė ir visi kiti „Žalgirio“ komandos nariai bei į komandos rikiuotę jau grįžęs ir pasveikęs Marekas Blaževičius.

Žalgiriečiai šeštadienį Kėdainiuose turėtų žaisti dar vienas LKL-“Betsafe“ rungtynes su Kėdainių „Nevėžiu-Optibet“. Iki artimiausių Eurolygos rungtynių išvykoje su „Barcelona“ kauniečiai turi net dvi savaites. Tiesa, ateinantį savaitgalį Panevėžyje jų laukia mūšiai dėl pirmojo sezono trofėjaus - Karaliaus Mindaugo taurės.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS