Kokie akiniai nuo saulės šiemet madingi? | KaunoDiena.lt

KOKIE AKINIAI NUO SAULĖS ŠIEMET MADINGI?

Pavasarį renkantis akinius nuo saulės reikės atsukti laikrodžio rodyklę: sugrįžti į šeštąjį - aštuntąjį dešimtmetį.

 „Šiemet į madą sugrįžta 1950 - 1960 metų „vintage“ stiliaus arba katės akių formos akiniai nuo saulės. Mėgstantys išskirtinumą gali rintis 1970 metų akinius storais rėmeliais“, - akcentuoja akinių konsultantė Joana Sukackaitė. Akinių ekspertė taipogi siūlo išbandyti vėžlio kiauto formos ir spalvos akinius.

Šiemet  svarbiausias akcentas - tinkamai išsirinkti akinių stiklus. Ypač madingi akiniai, kurių stiklai nuo viršaus į apačią šviesėja. Akinių konsultantė pataria nebijoti eksperimentuoti ir rinktis Johno Lenono tipo apvalius akinius. Madingi ir  retro stiliaus akiniai baltais rėmeliais.

Kaip ir ankstesniais sezonais šiemet vis dar išlieka madingi masyvūs akiniai, dengiantys pusę veido. „Būtina išsirinkti ne per didelius ir ne per mažus akinius. Svarbu, jog akiniai nuo saulės visiškai uždengtų akis, tačiau stiklai nesiliestų prie veido. Išsirinkus per didelius akinius stiklai šyla ir rasoja“, - teigia J.Sukackaitė.

J.Sukackaitė rekomenduoja atkreipti dėmesį ir į blizgančius akinių rėmelius: ypač madingi puošti margaspalviais karoliukais ar netikrais brangakmeniais. Mėgstantiems sportinį stilių rekomenduojami lašo formos be rėmelių akiniai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS