Rebusas ministrui: kaip sustiprinti šeimas? | KaunoDiena.lt

REBUSAS MINISTRUI: KAIP SUSTIPRINTI ŠEIMAS?

  • 6

Lietuvoje subyra 4 santuokos iš 10. Psichologams žmonės dėsto tas pačias priežastis: santykius sugriauna buitis, dingsta jausmai, žmonės pasiklysta tarp atsakomybių, praneša LNK žinių tarnyba.

"Sutuoktinių poros turėtų daugiau laiko skirti vienas kitam. Poros per parą vienas kitam skiria tik 17 minučių. Tai yra katastrofiškai mažai", - sako Santuokos kursų dėstytojas Arnoldas Stasiulis.

Padėtį bandys pakeisti valdžia.

Socialinės apsaugos ir darbo ministras Linas Kukuraitis tikisi, kad padėtį galėtų pakeisti rengiama šeimos stiprinimo programa. Tačiau tuo netiki nei psichologai, nei kunigai.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Nuomonė

Būtina atvirai skelbti, kad nesveiki vaikai gimsta politikams, verslininkams, šou žmonėms, ypač medikams, profesoriams. Jų vaikai ir anūkai tokie pasiligoję, kad rodyti jų viešai negali. Pažiūrėkite kada Kalėdų balių žinomų politikų, valsininkų vaikams. Pašiurpsit. Jie nelaimingi žmonės, vaikučiai pagimdyti jau senyvame amžiuje, silpnučiai, neperspektyvūs, daugelis ateity nedarbingi.

Kaip tos šeimos atrodo

Susenę žmonės gimdosi vaikus, santuokos kažkelintos, moterytės gimdo tik operacijų pagalba, nes pasiligojusios silpnos, susenusios, vaikai gimsta nesveiki, negabūs, nevykę. Tėvai seni ir ligoti, vaikai maži, tėvai jau senatvės pensininkai, vaikai tik pirmokai. Kada tas marazmas bus pavadintas tikrais žodžiais, gimdo paliegę kitus paliegusius, kurių vėliau nebepajėgia išlaikyt, verčia viską valstybei ant pečių ir Ligonių kasai.

Aš manau

Kad reikia dar kokių dviejų šakalienių, ir šašlavičiūtės su tą pampalioniene, ir viskas bus zjb.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS