Koronavirusas pasiglemžė vos vyresnio nei 30-ies vyro gyvybę | KaunoDiena.lt

KORONAVIRUSAS PASIGLEMŽĖ VOS VYRESNIO NEI 30-IES VYRO GYVYBĘ

Statistikos departamentas pirmadienį paskelbė, kad praėjusią parą nuo koronaviruso užgeso 10 tautiečių gyvybės. Tarp mirusiųjų – ir 30–39 metų amžiaus grupei priklausęs vyras.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė Statistikos departamento atstovė Birutė Stolytė, nuo COVID-19 kovo 27 dieną mirė Pasvalio rajono savivaldybės gyventojas.

Nuo šios infekcijos jis buvo neskiepytas arba paskiepytas nepilnai. 

Likę devyni mirusieji buvo vyresni nei 70-ies, pilnai paskiepyti buvo trys iš jų.

Per pandemiją nuo koronaviruso užgeso 61 30–39 metų amžiaus tautiečio gyvybė (šeši iš jų buvo pilnai skiepyti), 20 20–29 metų asmenų (vienas iš jų buvo pilnai paskiepytas). 

COVID-19 negailestinga ir vaikams: mirė trys 10–19 asmenys (vienas iš jų buvo skiepytas pilnai), bei du vaikai iki devynerių metų (abu nuo koronaviruso nebuvo skiepyti).

Statistikos departamento skelbiamais duomenimis, nuo koronaviruso iš viso mirė 8841 tautietis.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Pranciškus

Apmaudu, kad kvailai rašo. Nesimokė logikos ir nežino trečiojo negalimo dėsnio. Jau seniai sakyta buvo, kad paskiepytais laikytini tie, kurie gavo 2 dpzes, išskyrus Janson vakciną (čia paskiepytas po 1 dozėz). Taigi yra paskiepyti ir nepaskiepyti, jokių ,,nepilnų" negali būti, jie- neskiepyti.

pora raketų labai greit

šituos valdžios gandonus pastatytu į vietą, ypač į jų namus

M

Tikrai nera sunku atskirti neskiepytus, dalinai skiepytus ir "skiepytus". Vienintle priezastis taip nedaryti, nepalanki statistika farmacininkams.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS