Kovoje su pandemija – A. Dulkio džiugesys svarbiu Lietuvos pasiekimu | KaunoDiena.lt

KOVOJE SU PANDEMIJA – A. DULKIO DŽIUGESYS SVARBIU LIETUVOS PASIEKIMU

  • 73

Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pasidalijo gera žinia – Lietuva pasivijo Europos Sąjungos (ES) vidurkį pagal panaudotų vakcinos nuo COVID-19 dozių skaičių.

Ministras savo įraše kreipėsi ir į senjorus bei jų artimuosius, skatindamas aktyviau skiepytis, kadangi vyresnio amžiaus žmonės vis dar išlieka viena pažeidžiamiausių grupių.

„Ačiū kiekvienam ir visiems 1 720 418, kurie priėmėte sprendimą pasiskiepyti! Pagaliau pasivijome ES vidurkį. Kviečiame ryžtingiau apsispręsti ir pažeidžiamiausių viruso atžvilgiu grupių žmones. Mieli senjorai, neužmirškite savo vakcinos. Mieli senjorų artimieji, ... nieko toliau nerašysiu, juk viskas aišku, Jūs gi neabejingi ir suprantantys“, – feisbuke rašė A. Dulkys.

ES suleistų vakcinos nuo COVID-19 dozių skaičius sieka 123,24 šimtui gyventojų. Lietuvoje, sekmadienio duomenimis, šis rodiklis yra 123,28.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad Lietuvoje praėjusią parą nustatyti 848 koronaviruso atvejai, mirė 13 žmonių, iš kurių 11 buvo nepasiskiepiję. Per parą mažiausiai viena doze paskiepyti 1535 žmonės.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (73)

Domininkas

Dulkio džiaugsmas - Lietuvos viltis ,nepaisant chamiškų užgauliojimų,sveikstame

svarbiausi dulkintojo budelių šaikos pasiekimai

liaudiesmenas taškas livejournal taškas com

Dulkinizmas

Dulkio visi nori. Jis - vaikštantis juokdarių karalius. Jau visas serialas. Šimonytės dvaras turi tikrai gerą Arlekiną.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS