V. Musvydaitė išdavė lieknėjimo receptą: norite šokolado – valgykite | KaunoDiena.lt

V. MUSVYDAITĖ IŠDAVĖ LIEKNĖJIMO RECEPTĄ: NORITE ŠOKOLADO – VALGYKITE

  • 2

Išbandžiusi 129 sporto šakas, žurnalistė ir sportininkė Vlada Musvydaitė tikina, jog norintiems sulieknėti ar tiesiog sveikiau gyventi, pakanka imtis visiškai paprastų dalykų – geriausias sportas, anot jos, yra ėjimas. Ir saldumynų, sportininkės teigimu, atsisakyti nebūtina – tereikia sąžiningai juos įvertinti.

„Jei po kiekvienos darbo dienos pasižiūrėtume, kiek mes turime savo išmaniuosiuose telefonuose, tai būtų apie 3000 – tiek, kiek mes nueiname iki kavos aparato, iki automobilio ir kalbamės telefonu. Todėl iš pradžių bent pusvalandį reikėtų skirti lėtam, ramiam pasivaikščiojimui“, – tikina sportininkė.

Skatindama žmones daugiau vaikščioti, V. Musvydaitė net subūrė entuziastų grupę. Jai priklausantys asmenys, sportininkės teigimu, norėdami surinkti reikiamą žingsnių skaičių, net ėmė dėl to anksčiau keltis ar vaikščioti net lyjant lietui.

„Nueiti dešimt tūkstančių žingsnių ir valgyti penkis kartus per dieną, maždaug kas tris valandas, po truputį – tokios taisyklės siūlau laikytis Jei labai nori šokolado – ir valgyk tą šokoladą, po to truputį daugiau žingsnių nueini, ir viskas.

Skaitau sveikatingumo paskaitas, ir visada publika nuščiūva pamačiusi vieną skaidrę – beveik 15 tūkstančių žingsnių ir kebabo nuotrauką šalia. Tai yra kebabo kelias“, – juokiasi žurnalistė. Ji atskleidžia savo svajonę – bent savaitei atidaryti kavinę, kur būtų atsiskaitoma žingsniais.

Plačiau – LRT TELEVIZIJOS laidoje „Beatos virtuvė“.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Vėl Beata

piarinasi?Ar naują kulveikėją piarina?

Jonas

Neužmirškite suvalgyti ir vidurius laisvinančių vaistų trigubą normą .Tada teiginys/ valgykite/ bus teisingas. Šiuolaikinė medicina,o ne nupirkti medicinos ekspertai, kurių ,,tyrimus ,, skelbia,sako kad cukrus sveikatai ,galimai pavojingesnis ir už tabaką. nekalbant apie antsvorį. O šokolade jo yra trečdalis. O šokoladas dar ir pigesnis , tai reikia įvertinti kad tai gali būti pigios rūšies riebalų trečia dalis , kokių ir šuniui neduoda.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS