Iš atostogų grįžti pailsėjęs, tačiau tuščiomis kišenėms: kaip to išvengti | KaunoDiena.lt

IŠ ATOSTOGŲ GRĮŽTI PAILSĖJĘS, TAČIAU TUŠČIOMIS KIŠENĖMS: KAIP TO IŠVENGTI

  • 5

Visiems gerai pažįstamas jausmas, kai iš atostogų grįžti pailsėjus, tačiau tuščiomis kišenėms. Su Šiaulių banko atstovu Andriumi Kamarausku žurnalistė aiškinasi, ką daryti, kad taip nenutiktų. Daugiau apie tai – LNK reportaže.

A. Kamaraukas pataria, kad dar prieš atostogas reiktų susiplanuoti, kur važiuoti ir ką veikti, nes, kaip rodo statistika, planuojantys žmonės išleidžia mažiausiai.

Šiaulių banko atstovas tikina, kad atostogautojų mėgstami paskutinės minutės pasiūlymai ne visada yra geriausias pasirinkimas – nors dažnai tai būna išties pigūs kelionių pasiūlymai, kartais galima ir pralošti, nes tokios kelionės gali būti ir brangesnės. A. Kamarauskas taip pat pataria važiuoti atostogų ne pačiu keliavimo įkarščiu, kai viskas būna brangiausia, bet geriausia, jei įmanoma, gegužės ar rugsėjo mėnesį.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Šiaulių banko atstovas pataria atostoginius pinigus atsidėti, susiplanuoti iš anksto, o likusius pinigus naudoti taip pat, kaip kiekvieną mėnesį.

Statistika rodo, kad labai dažnai lietuviai po atostogų susiduria su finansiniais sunkumais ir dažnai jiems netgi tenka skolintis, jog padengtų finansinius sunkumus. Todėl, anot A. Kamarausko, svarbu neišleisti visų atostoginių pinigų, juos planuoti taip, kad liktų ir grįžus iš poilsio namo.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Nevažinėju po kurortus ir nemirštu ...

Po atostogų grįžta tuščiomis kišenėmis, o po to kelia klausimą ----o iš kur pas pensininką pinigai ??). Tai va, pensininkai taupo ir , gal kitą kartą pavalgo mažiau, neleidžia pinigų be reikalo . daug dirba . O jūs iššvaistote ir neturite , tai kai kuriems atsakymas, turintiems tik tuščias kišenes.

Pilna kisene

Nevaziuoti

pritariu Nu jo

tamsta parašei, ir "ant dūšios" lengviau pasidarė. Pritariu Jums, savas Baltijos jūros šūdelis mielesnis ir kvapesnis nei ten kažkoks turkiškas :))))))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS