„Birštono elektra“ praneša nutraukianti elektros energijos nepriklausomo tiekimo veiklą | KaunoDiena.lt

„BIRŠTONO ELEKTRA“ PRANEŠA NUTRAUKIANTI ELEKTROS ENERGIJOS NEPRIKLAUSOMO TIEKIMO VEIKLĄ

„Birštono elektra“ praneša nutraukianti elektros energijos nepriklausomo tiekimo veiklą nuo gegužės 1 dienos.

Apie tai „Birštono elektra“ informavo savo klientus elektroniniu paštu, penktadienį pranešė LRT naujienų portalas.

„Siekdami užtikrinti Jūsų, mūsų klientų, interesus, nuo gegužės 1 d. perleidžiame savo teises ir pareigas pagal elektros energijos tiekimo sutartis kitam nepriklausomam tiekėjui – „Elektrum Lietuva“, kuris užtikrins Jums tolimesnį elektros energijos tiekimą“, – rašoma laiške.

Nurodoma, kad „Elektrum Lietuva“ „Birštono elektros“ klientams užtikrins energijos tiekimą „tokiomis sąlygomis, kurios nurodytos mūsų abipusiu susitarimu sudarytose sutartyse“.

Pasak įmonės, klientams nereikia iš naujo pasirašyti sutarčių su naujuoju tiekėju, jos lieka galioti tokios, kokios buvo sudarytos su „Birštono elektra“.

Valstybinė energetikos reguliavimo tarybos (VERT) vadovas Renatas Pocius portalui teigė, kad įmonė nebuvo pranešusi apie veikos stabdymą.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Tuoj visi„nepriklausomi“ išdvės liks tik vienas monopolistas

Va tada laikykitės, kainos bus kosminės ir konservatorių partijai iš to byrės milijonai.

———>>>> :)))

Kas cia per pedopartija? Turi omenyje pedofilo Kedzio sesers Venckienes “drasiaus kelio” partija? Tie patys patvoriniai pedai dabar persivadino i “seimu marsa”.

kapsas

Perlas, Birštono elektra kas sekantis, pelningai prasukęs aferą ners į krūmus? Iš vis tai šita afera turėtų susirūpinti Valstybės saugumo depertamentas, nes perduoti streteginės reikšmės objektus į aferistų, spekuliantų rankas tai didesnė grėsmė Lietuvos saugumui nei Putinas su Lukašenka kartu sudėjus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS