Daugėjant COVID-19 susirgimų įmonėse, policija žada netikėtus patikrinimus | KaunoDiena.lt

DAUGĖJANT COVID-19 SUSIRGIMŲ ĮMONĖSE, POLICIJA ŽADA NETIKĖTUS PATIKRINIMUS

Daugėjant COVID-19 susirgimų įmonėse, policija ketina šią savaitę joms skirti daugiau dėmesio ir žada „netikėtus patikrinimus“.

„Daugiau atkreipsime dėmesio į įmones (...) Gaunant savalaikę informaciją apie konkrečias įmones, ar tai vieni, ar kartu su kitomis institucijomis atliksime tokių įmonių netikėtus patikrinimus“, – žurnalistams pirmadienį sakė policijos generalinis komisaras Renatas Požėla.

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro duomenimis, praėjusią parą naujų susirgimų COVID-19 nustatyta verpalų ir audinių gamybos įmonėje Biržuose, metalo apdirbimo įmonėje Kretingoje.

Savaitgalį pranešta apie naujus protrūkius statybų įmonėje Klaipėdoje, žuvies perdirbimo įmonėje Tauragės rajone, taip pat siuvimo įmonėje Alytuje.

Atvejų praėjusią savaitę fiksuota ir Klaipėdos laivų remonto įmonėje, Gargždų, Marijampolės statybų įmonėse, baldų gamybos įmonėse Kaune ir Visagine, automobilių remonto įmonėje Panevėžyje, siuvimo įmonėje radviliškio rajone, elektros instaliacijos darbų įmonėje Vilniuje.

Nuo pandemijos pradžios Lietuvoje COVID-19 susirgo 187 tūkst. 39 žmonės, 138 tūkst. 207 asmenys pasveiko, 43 tūkst. 506 – tebeserga.

Nuo koronaviruso šalyje iš viso mirė 2955 žmonės.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS