G. Nausėda: krizė aiškiai parodė, kas yra atsakingas verslas | KaunoDiena.lt

G. NAUSĖDA: KRIZĖ AIŠKIAI PARODĖ, KAS YRA ATSAKINGAS VERSLAS

Pandemija labai aiškiai atskyrė atsakingą verslą nuo praėjusio amžiaus verslo kultūros, sako prezidentas Gitanas Nausėda.

„Krizė labai aiškiai atskyrė atsakingą verslą nuo praėjusio amžiaus verslo kultūros. Vieni kūrė darbo vietas ir rėmė pilietines iniciatyvas, kiti tenkino asmeninius poreikius gaudami valstybės paramą“, – antradienį Seime pareiškė šalies vadovas, skaitydamas savo antrąjį metinį pareiškimą.

„Kol dalis verslo laukė vėluojančios valstybės pagalbos, kad išgyventų, kiti, pasinaudoję sukurtomis išimtimis, pirko ferarius ir jachtas“, – sakė G. Nausėda.

Taip jis reagavo į gegužės pabaigoje paskelbtą informaciją, kad kai kurios valstybės paramą gavusios įmonės už ją pirko ne tik prabangių automobilių, bet ir pramoginių katerių, vandens motociklų, jachtų, katamaranų.

Informaciją paskelbęs Seimo Biudžeto ir finansų komiteto pirmininkas Mykolas Majauskas teigė, kad dauguma brangių katerių, jachtų, katamaranų įsigijusios įmonės nesusijusios su vandens transporto, pramogų veikla ar vandens sportu.

Prezidentas G. Nausėda antradienį Seime skaito antrąjį metinį pranešimą.

Pareigą valstybės vadovui Seime perskaityti metinį pranešimą numato Konstitucija.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS