Per gimtadienį gautas bilietas atnešė „Volkswagen Touareg“ | KaunoDiena.lt

PER GIMTADIENĮ GAUTAS BILIETAS ATNEŠĖ „VOLKSWAGEN TOUAREG“

  • 2

Pirmasis „Teleloto“ vasaros hitas – „Volkswagen Touareg“ visureigis – riedės Suvalkijos gatvėmis. Jį laimėjo marijampolietis Vytautas.

Pretendentu laimėti visureigį vyras tapo dar pirmojo „Teleloto“ vasaros žaidimo metu. Keturias savaites laukęs filmavimo, žaidėjas pasirinko lobių skrynią, kurią atidaręs išvydo automobilį. Pamatęs tokį laimėjimą, santūrus vyras nežinojo ką pasakyti.

Net ir praėjus kelioms dienoms po laimingojo sekmadienio, Vytautas sakė, kad vis dar sunku patikėti aplankiusia sėkme:

„Nuotaika labai puiki, bet laimėjimu vis sunku patikėti. Turėjau nuojautą, jog sėkmė gali aplankyti būtent mane, bet vis vien jaučiuosi labai nustebęs.“

Laimėjimui dar daugiau džiaugsmo suteikia ir tai, jog laimingas bilietas – žmonos dovana gimtadienio proga. „Teleloto“ žaidžiame kokį kartą per mėnesį, laimingą bilietą žmona padovanojo gimtadienio proga. Reikėjo šiek tiek palaukti, bet galiausiai gavau išties puikią dovaną!“ – juokėsi marijampolietis.

Vytautas sakė, kad prie pergalės galėjo prisidėti ir ramybė, apėmusi aplankius Merkinės piramidę. Būtent prie jos šeštadienį lankėsi abu su žmona.

Po laimingojo sekmadienio, Vytauto telefonas netilo visą savaitę. Jau sekmadienio vakare prasidėjo sveikinimai: „Skambino daugybė draugų, kurie matė laidą. Sveikinimai nesibaigė dar ir dabar“, – šypsojosi laimėtojas. Visi laukia kol Vytautas su naujuoju visureigiu pasirodys Marijampolėje.

Rugpjūčio 2 d. paaiškės kur iškeliaus antrasis „Volkswagen Touareg“ – liepos mėnesio visureigis. Šią savaitę bus paskelbti dar du pretendentai iš aštuonių, kurie kaip ir Vytautas, atvyks į „Teleloto“ studiją ir turės galimybę išsirinkti lobių skrynią su visureigio rakteliais viduje.

Dalyvaudami „Teleloto“ vasaros žaidimuose galite laimėti ne tik „Volkswagen Touareg“ visureigius, bet ir „Toyota Yaris“, „Hyundai i20“ ir „Opel Corsa“ automobilius bei daugybę įvairiausioms vasaros pramogoms skirtų daiktinių prizų.

„Teleloto“ laimėti gali visi.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Piliečiai!

Pirkite loterijos bilietus. Jie turite už ką pirkti.

Anonimas

haa tuoj net lektuvus prades laimet reklamose kad tik pirktu runkeliai ju tuscius bilietus

SUSIJUSIOS NAUJIENOS