Grožio verslo atstovai: Vyriausybės spendimas nelogiškas | KaunoDiena.lt

GROŽIO VERSLO ATSTOVAI: VYRIAUSYBĖS SPENDIMAS NELOGIŠKAS

Vyriausybei pirmadienį nutarus uždrausti ilgesnes nei 15 minučių kirpyklų bei kitas grožio paslaugas, šio verslo atstovai sako, kad tokių trumpų paslaugų nėra arba jas teikti tiesiog neapsimoka.

Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos prezidentė Jolanta Mačiulienė BNS teigė nesuprantanti tokio Vyriausybės sprendimo.

„Galvoju, kad jie kažką sumaišė. Aš įsivaizduoju, kad buvo kalbama apie sveikatinimo paslaugas, tai gal jos gali būti teikiamos kokiuose SPA centruose, gal kokį aparatą uždėti ant veido ar kažkur, bet atlikti per 15 minučių paslaugą, mes tokių neturime“, – teigė ji.

Galvoju, kad jie kažką sumaišė.

Tuo metu kosmetikų ir kosmetologų asociacijos prezidentė Jūratė Jocienė sako, kad per 15 minučių galima atlikti antakių korekciją ar cheminį blakstienų dažymą, tačiau vien šių paslaugų teikti neapsimoka.

„Kad ir pati trumpiausia diagnostika, ji užtrunka tam tikrą laiką, apie veido procedūras net nekalbu, depiliacija, kūno procedūros, tikrai per 15 minučių niekas nepadarys. Antakių korekcija gali būti tokia trumpa, bet nežinau, ar tai išspręs kažką, nes ta procedūra kainuoja labai nedaug, ar kosmetologui apsimoka ateiti ir sėdėti visą dieną ir laukti kelių klientų“, – BNS teigė J. Jocienė.

Ji taip pat sakė, kad dėl sudėtingos situacijos šalyje kol kas apskritai galima apsieiti be grožio paslaugų

„Reikia susiimti, apmąstyti, grožio specialistai esant tokiai situacijai gali ir neatlikti tų procedūrų, nes situacija Lietuvoje yra grėsminga“, – sakė J. Jocienė.

Vyriausybė pirmadienį patikslino kai kuriuos sekmadienį priimtus sprendimus dėl griežtesnių karantino sąlygų. Išimtys dėl 15 minučių laiko numatytos tik medicinos, psichologo paslaugoms, reabilitacijai, advokatams, mobiliojo parašo išdavimui.

Draudimai įsigalios trečiadienį ir galios iki sausio 31-osios.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

kirpėjos logika

Svaresnė už pandemiją valdančiųjų. Lako apsiuostė.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS