Ignalinos AE patikrinti saugai svarbūs kėlimo įrenginiai, rasta broko | KaunoDiena.lt

IGNALINOS AE PATIKRINTI SAUGAI SVARBŪS KĖLIMO ĮRENGINIAI, RASTA BROKO

Valstybinė atominės energetikos saugos inspekcija (VATESI), atlikusi valstybės įmonės Ignalinos atominės elektrinės (AE) saugai svarbių kėlimo įrenginių ir įrenginių, kurie kelia saugai svarbią įrangą, patikrinimą, tikrintose patalpose rado mechaniškai pažeistų ir brokuotų stropų, kurie pagal nustatytas instrukcijas turi būti nedelsiant pašalinti iš kranų darbo zonos.

Pasak VATESI pranešimo, vasario 28 dieną atlikto patikrinimo metu taip pat nustatyta, kad Ignalinos AE netinkamai pildoma kėlimo įrangos apskaitos dokumentacija.

Valstybės valdomai Ignalinos AE pateiktas privalomas vykdyti nurodymas pašalinti nustatytą pažeidimą iki gegužės 31 dienos.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Alfa

Ignalinos SE uzdarymo nauda ,pajusit po 10-20metu ,o dabar megaukites mediniais eurais AE uzdarymui ,derybininkas kuris is kailio neresi kad greiciau uzdaryt normalioje valstybeje senai sedetu,bet … .

įpratinė

praktika, viskas ten gerai ir su prikabinamu inventoriumi ir su žurnalais, tik kai atvažiuoja tikrintojai, tai juk turi parodyti, kad dirba, tai ir prirašė nereikšmingų smulkmenėlių,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS