Imigrantų banga liepą vėl viršijo išvykstančių srautą | KaunoDiena.lt

IMIGRANTŲ BANGA LIEPĄ VĖL VIRŠIJO IŠVYKSTANČIŲ SRAUTĄ

  • 13

Liepos mėnesį į Lietuvą vėl atvyko daugiau žmonių nei išvyko – tai jau trečias mėnesis iš eilės, kai gyventojų migracijos balansas yra teigiamas, rodo Statistikos departamento duomenys.

Iš Lietuvos šiemet liepą išvyko 3929, o imigravo 4253 asmenys.  Lyginant su praėjusių metų liepos mėnesiu, imigrantų skaičius išaugo 2,4 karto, o emigrantų skaičius padidėjo tik 3,1 procento.

Išankstiniais Statistikos departamento duomenimis, iš viso per septynis šių metų mėnesius iš Lietuvos emigravo 24 387 nuolatiniai gyventojai, imigravo 23 444  žmonės.

Šiemet, palyginti su 2017 metų sausio–liepos mėnesiais, imigrantų skaičius išaugo 2,1 karto, tuo metu emigrantų skaičius sumenko 19,1 procento.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Mes

..Savi savo rankom..savus,ką ir žadėjo Kremlius atgavus nepriklausomybę..jeigu ją atgavom..?

Jonas Lietuvis

Kiek pavydo iš draugiškos valstybės trolių. Nesijaudinkite po 100 metų ir pas jus gerės reikalai.Palaukite kol carai duos pakankamai nemokamo šalčio ir bado , ir reikalai pajudės iš vietos.

polit kaliniai tremtiniai susideje su konservatlyberastu

kadriniais ir rezervo KGBesnikais ju stukaciais ,anukeliais ,komjaunimo sekretoriais ---prapi........o Lietuva ir tauta ,vygdo tautos genocida dabar sie sliundros mankurtai -koloborantai uoliai buciuoja jankiu subine --nes jiems pipiec bus ir nuo vienu ir nuo kitu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS