Pirmieji „Smart-ID“ naudotojai privalo atnaujinti savo paskyras | KaunoDiena.lt

PIRMIEJI „SMART-ID“ NAUDOTOJAI PRIVALO ATNAUJINTI SAVO PASKYRAS

Praėjus trejiems metams po to, kai pradėta naudoti „Smart-ID“, pirmiesiems naudotojams privaloma atnaujinti savo „Smart-ID“ paskyras, informuoja „Swedbank“.

Pranešama, kad „SK ID Solutions“ sudarė galimybę tai atlikti „Smart-ID“ programėlėje. „Smart-ID“ naudotojams apie būtinybę atnaujinti paskyras bus pranešta per programėlę. Tuos, kurie rečiau naudojasi programėle, „SK ID Solutions“ apie būtinus atlikti žingsnius informuos elektroniniu paštu.

„Svarbu nepamiršti, kad ir pranešimų klientams siuntimas, ir paskyros atnaujinimai gali būti sukčių akiratyje, todėl būtina būti budriems. Saugiausias būdas atnaujinti paskyrą – atlikti tai savo iniciatyva naudojantis „Smart-ID“ programėle. Ir jokiu būdu nenaršyti per kieno nors atsiųstas nuorodas – taip išvengsite apgavikų pinklių“, – pranešime cituojamas „SK ID Solutions“ vadovas Lietuvoje Viktoras Kamarevcevas.

Jis atkreipia dėmesį, kad visi, naudojantys „Smart-ID“ programėlės 18 ar aukštesnę versiją, automatiškai per ją bus informuoti, kad atnaujintų savo paskyrą.

Jei paskyra nebus atnaujinta iki jos galiojimo pabaigos, reikės susikurti naują „Smart-ID“ paskyrą, nes senosios nebus galima atnaujinti.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

kazabizijus

ir tie generatoriai ir tie smart-id ,tai jauniems specams,o ka daryti ne pirmos jjaunystes zmonems,tai bjjaurus smegenu pudrinimas ir vercia galvoti apie kita banka,mesjau ne programistai ir mums reikia paprasciau.Pagalvokit svedu profesoriai.

sd

absurdų absurdas!!! Kad tik žmonėm apsunkinti gyvenimą... Visokie sukčiai apgaudinėja per tuos visus Smart-id, ir dar dar tas š... Swedbankas su savo durna tvarka - neatsinaujinus tos š... programėlės dabar reikia trenktis kažkur toliausiai į banką, ten sėdėti keletą valandų, kad vėl veiktų ta š... programėlė. O dabar vien problemos, nes pasinaudot savo sąskaita nebegali, liko mokesčiai nesumokėti... Nu, durnių laivas...

Neveikia

tas atnaujinimas. Vėl prasideda problemos :(

SUSIJUSIOS NAUJIENOS