Prezidentas susitiks su Ryšių reguliavimo tarnybos pirmininke | KaunoDiena.lt

PREZIDENTAS SUSITIKS SU RYŠIŲ REGULIAVIMO TARNYBOS PIRMININKE

Prezidentas Gitanas Nausėda trečiadienį susitiks su Ryšių reguliavimo tarnybos pirmininke Jūrate Šoviene aptarti įvairių elektroninių paslaugų teikimo galimybių, kalbėsis ir apie jų saugumą.

„Susitikime su Ryšių reguliavimo tarnybos pirmininke Jūrate Šoviene prezidentas aptars esminių elektroninių ryšių paslaugų prieinamumą žmonėms, ryšių reguliavimą saugumo srityje, kovą su elektroniniais sukčiais, vaikų saugumą internete, senjorų skaitmeninių įgūdžių ugdymą“, –  BNS pranešė prezidento patarėjas Ridas Jasiulionis.

Ryšių reguliavimo tarnyba yra elektroninių ryšių, pašto paslaugos teikimo veiklą, geležinkelių transporto rinką reguliuojanti, patikimumo užtikrinimo paslaugų teikėjų priežiūros įstaigos funkcijas atliekanti savarankiška valstybės įstaiga.

Tarnyba yra Lietuvos nacionalinė reguliavimo institucija pagal Europos Sąjungos teisės aktų, reglamentuojančių visuomeninius santykius, susijusius su Lietuvos  elektroninių ryšių įstatymo, Lietuvos pašto įstatymo ir Lietuvos geležinkelių transporto kodekso reguliavimo dalyku, nuostatas.

„Užtikriname veiksmingą konkurenciją, investicijas, inovacijas ir patrauklių paslaugų įvairovę elektroninių ryšių, pašto, geležinkelių transporto, patikimumo užtikrinimo paslaugų srityse“, – teigia tarnyba.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Pilietis

Jau laikas atblokuot rusiškus kanalus kad žmones išgirstu bei matytu ir kitos puses naujienas, nes dabar tai rodo tik tai kas mum naudinga. Gerai kad yra dar internetas, ir kai europoj buni tai nors viso šito neblokuoja, sužinai kiek daug netiesos mum sako musu žinios

Senukas

Aha net reklamos gigantas išsigando žodžio laisves

bet kokie

rysiai komentaruose po tam tikrais straipsniais draudziami ,kodel ,kur nuplauke Žodzio ir Nuomuones Laisve ,a rysistai ?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS