S. Skvernelis: ekonominiai rodikliai leidžia indeksuoti pensijas | KaunoDiena.lt

S. SKVERNELIS: EKONOMINIAI RODIKLIAI LEIDŽIA INDEKSUOTI PENSIJAS

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis sako, kad kitų metų biudžetas bus socialiai orientuotas bei dar kartą pakartojo, kad pensijos bus indeksuojamos.

„Elgsimės atsakingai, vykdysime įsipareigojimus, kurie jau yra numatyti įstatymuose. Jis bus socialiai orientuotas, nukreiptas į pagrindinių problemų sprendimą. Čia irgi bandoma paleisti antį, kad pensijos nebus indeksuojamos. Jos tikrai bus indeksuojamos, mūsų ekonominiai rodikliai leidžia tai daryti ir mes tai padarysime“, – žurnalistams Seime sakė S. Skvernelis.

Anot jo, po rinkimų dėl biudžeto gali susidaryti įtempta situacija.

„Kito Seimo ir Vyriausybės bus labai įtempta situacija, nes su tuo pačiu ir aš susidūriau prieš ketverius metus. Kažkokioms korekcijoms minimalioms laiko bus, bet reikės suspėti patvirtinti biudžetą“, – teigė premjeras.

„Laukia tikrai sunkus laikotarpis po rinkimų“, – pridūrė jis.

S. Skvernelis trečiadienį teigė, kad pensijos bus indeksuojamos ir galimai augs iki 7 proc.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Jurgis

Cha, cha....... Aiški „milicininkų“ propoganda.

Na konservatos,

tai gal kažkaip suprasit įtempę savo smegenų du vingius, sužinosit, kad Lietuvos senukams galima ne tik mažinti pensijas (kai BANKAMS drioksteli krizė) , bet ir šiaip sulyginus ekonominius rodiklius, jas reikia indeksuoti? Na niekaip nesuprantu kad konservatorių partija, kurios pagrindiniai rinkėjai yra pensininkai, kažkada visų pirma juos žiauriai 'nuskalpavo' ir vistiek dar egzistuoja tų pačių pensininkų dėka. Gal tikrai mūsų senoliai jau visai silpni ir negali suprasti ką daro..:/

KONSERVATSOCDEMAI Lietuvą v a l d ė 26 metus,

per kuriuos i š v o g ė PRIVATIZAVIMO lėšas-- iš kurių turėjo d i d i n t i pensijas,--vietoj pensijų didinimo -- savanaudžiai konservatsocdemai s t a t ė VILAS-PILIS.------ PENSININKAI !-- už tai per rinkimus šioms GAUJOMS ne V I E N O balso.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS