V. Sinkevičius atrinktas į Pasaulio ekonomikos forumo jaunųjų pasaulio lyderių sąrašą | KaunoDiena.lt

V. SINKEVIČIUS ATRINKTAS Į PASAULIO EKONOMIKOS FORUMO JAUNŲJŲ PASAULIO LYDERIŲ SĄRAŠĄ

  • 3

Lietuvos deleguotas už aplinką, vandenynus ir žuvininkystę atsakingas Europos Komisijos narys Virginijus Sinkevičius atrinktas į Pasaulio ekonomikos forumo jaunųjų pasaulio lyderių sąrašą.

Trečiadienį išplatintame Pasaulio ekonomikos forumo pranešime teigiama, kad organizacija kasmet atrenka labiausiai savo profesiniais ir visuomeniniais pasiekimais pasižymėjusius pasaulio lyderius iki 40 metų amžiaus.

Iš viso šiemet Jaunųjų pasaulio lyderių sąraše – 112 žmonių.

„Tai nedidelis, bet malonus įvertinimas, Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienos išvakarėse man turintis ir simbolinę reikšmę. Pasaulio ekonomikos forumo įvertinimas yra ne tiek mano nuopelnas, kiek ženklas, kad per nepriklausomybės metus Lietuva tapo šalimi, kurioje jauniems žmonėms suteiktos visos galimybės augti, tobulėti ir siekti savo tikslų“, – BNS atsiųstame komentare teigė V. Sinkevičius.

Į šį sąrašą anksčiau yra patekęs Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas (Emaniuelis Makronas), Suomijos premjerė Sanna Marin (Sana Marin), buvęs Jungtinės Karalystės premjeras Davidas Cameronas (Deividas Kameronas), „Facebook“ įkūrėjas ir vadovas Markas Zuckerbergas (Markas Zakerbergas), žmogaus teisių aktyvistė Amal Clooney (Amal Kluni).

Sąraše atsidūrę asmenys dalyvaus penkerių metų programoje, kurios metu turės galimybę plėtoti savo idėjas, bendradarbiauti su kitais lyderiais.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Astronomas Romualdas Zubinas E.p. rzubinas@gmail.com

SENIAUSIOS ŽEMĖJE LIETUVIŲ KALBOS DĖKA YRA NE TIKTAI ATRASTI TREČIASIS IR KETVIRTASIS ŽEMĖS AŠIES FIZINIAI JUDĖJIMAI, BET IR PARAŠYTOS KNYGOS: - "PERKŪNAS"; "PER PRAEITĮ Į ATEITĮ", "PAŽADINTA PRAEITIS", ""PRAEITIS IR ATEITIS", "PRAREGĖJIMAS" "TVANAI DIEVAI CIVILIZACIJOS"! PASTAROJOJE KNYGOJE YRA ĮMINTAS "ŠUMERŲ KARALIŲ SĄRAŠAS" KURIAM JAU PER 450 000 METŲ! BEJA, TIEK PAT METŲ YRA IR LIETUVIŲ KALBAI! KADANGI NETURIŲ MOKSLINIO LAIPSNIO, (15 METŲ KALĖJAU STALINO LAGERYJEI) PADARYTŲ GLOBALINIŲ ATRADIMŲ NEGALIU SKEBTI PASAULINIUOSE RECENZUOJAMUOSE ŽURNALUOSE! LAIKAS "REABILITUOTI" JEGU NE MANĘ, TAI BENT MANO PADARYTUS GLOBALINIUS, ŠIOS EROS, ATRADIMUS! PASAULIS PRIVALO PAŽINTI TREČIĄJĮ IR KETVIRTĄJĮ ŽEMĖS AŠIES FIZINIUS JUDĖJIMUS!!! BE ŠIŲ ATRADIMŲ PASAULIS ILGAM BUS PASMERKTAS!!!!!

Astronomas Romualdas Zubinas E.p. rzubinas@gmail.com

SENIAUSIOS ŽEMĖJE LIETUVIŲ KALBOS DĖKA, BUVO ĮMINTA PER 450 SENIAUSIŲJŲ KULTŪRŲ ŠALTINIŲ! JŲ DĖKA BUVO ATRASTI TREČIASIS IR KETVIRTASIS ŽEMĖS AŠIES FIZINIAI JUDĖJIAI. PASTARIEJI ATRADIMAI, LEIDO PAŽINTI: KAS ir KODĖL ŽEMĖJE VYKO? KAS IR KODĖL VYKSTA? KAS IR KODĖL VYKS ATEITYJE? DABAR JAU ŽINOMA ir TAI, KAD NUO 2500-jų metų, ŠIAURINIAME ŽEMĖS PUSRUTULYJE, VYRAUS TIKTAI VIENAS METŲ LAIKAS - DIENA ir VASARA! PIETINIAME ŽEMĖS PUSRUTULYJE, - VYRAUS TIKTAI - NAKTIS ir ŽIEMA!!! TAI TĘSIS IKI 3500 -jų metų! SUPRANTAMA, DĖL NUOLATINĖS SAULĖS, ŠIAURINIAME ŽEMĖS PUSRUTULYJE, INTENSYVIAI TIRPS LEDYNAI IR SNIEGYNAI! NUOŠLIAUŽOS NUO KALNŲ INTENSYVĖS! LAIKAS MOKSLININKAMS, GERIAU PAŽINTI ir tai, KAS ŽEMĖJE VYKO PRIEŠ 3000 metų, DABARTINIUOSE PIETINIUOSE KALNŲ ŠLASITUOSE, KAI JUOSE "SIAUTĖJO" MITINIS "ALEKSANDRAS MAKEDONIETIS"?

Valdas

Ką gero aplinkiniams ir kt.yra sukūręs šis biurokratas?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS