Aprišk „Doup“ kaspinu – Kalėdų proga padovanok skaitmeninę kortelę | KaunoDiena.lt

APRIŠK „DOUP“ KASPINU – KALĖDŲ PROGA PADOVANOK SKAITMENINĘ KORTELĘ

  • 0

Kalėdos – tai meilės ir artumo metas, sujungiantis draugus, šeimos narius ir artimuosius. Tačiau viena iš tradicijų, mainymasis dovanomis, gali apsunkinti kasdieną. Vis dėlto, norisi padovanoti kažką praktiško, naudingo ir pradžiuginančio artimo žmogaus širdį. Pagalvokite, ar jūsų artimasis yra verslininkas arba užsiima kokia nors veikla? Tokiu atveju šaunia dovana gali tapti Doup skaitmeninė vizitinė kortelė.

Kas yra „Doup“?

„Doup“ yra jau ne vienerius metus veikianti skaitmeninė platforma, kuri siūlo klientams korteles ryšiams plėsti. Pirkėjai gali įsigyti skirtingas perdirbtų atliekų korteles, apyrankę ar lipduką, kurie turi tokias pačias funkcijas. Nuskenavę ant jų esantį QR kodą arba priglaudę NFC čipą prie mobiliojo telefono ekrano, akimirksniu perkelsite duomenis į kito žmogaus įrenginį. Su „Doup“ ryšių kūrimas ir bendravimas taps dar paprastesnis!

Kodėl verta dovanoti Doup kaip Kalėdų dovaną?

1.  Naudinga dovana.

„Doup“ skaitmeninė kortelė nėra puodelis ar žvakė, kurių žmonės gauna kiekviena proga ir vėliau nežino, kur jas padėti. Skaitmeninė vizitinė kortelė praplės horizontus ir veiks kaip išskirtinė ryšių plėtros galimybė. Dėl šios priežasties vizitinė kortelė gali tapti šaunia ir praktiška dovana.

Partnerio nuotr.

2. Nesibaigiančios galimybės.

Nors daugiausia naudos ras verslininkai, „Doup“ kortelė gali būti naudojama ir kitoms reikmėms. Ja gali naudotis menininkai, studentai ir freelancer‘iai, siūlydami savo paslaugas būsimiems klientams ir darbdaviams. Tokiu būdu „Doup“ tampa puikia platforma ieškoti bendraminčių ir tobulėti panašia veikla užsiimančių žmonių rate.

3. Naudojama visus metus.

Per Kalėdas yra populiaru dovanoti temines dovanas, tačiau jos dažniausiai veikia kaip vienkartinis niekutis ir pasibaigus šventėms pasilieka spintose. Kad to nenutiktų, rekomenduojama dovanoti praktiškas dovanas, kurios bus naudingos visais metų laikais.

4. Tinka bet kokiai amžiaus grupei.

Kai kuriais atvejais yra sunku nuspręsti, ar dovana tiks tam tikro amžiaus asmeniui. Su „Doup“ nerimauti nereiks – skaitmeninėmis kortelėmis gali susidomėti ir studentai, ir senoliai. Plačios galimybės ir funkcijų laukas leidžia kiekvienam pasirinkti, kokioms reikmėms jie panaudos šią dovaną.

Partnerio nuotr.

5. Skatina kūrybiškumą.

Asmeninio „Doup“ profilio kūrimas primena kompiuterinių žaidimų veikėjų modifikavimą. Į paskyrą galima pridėti profilio nuotrauką, trumpą aprašymą ir nemažai vaizdinės medžiagos, kuri atskleis naudotojo interesus, stipriąsias puses ir pomėgius.

6. Parodo rūpestį.

Kartais gavę dovaną susimąstome, ar žmogus tikrai apgalvojo jos vertę, ar paskutinę minutę pagriebė tai, ką rado po ranka. „Doup“ kortelė yra išmani ir leidžia asmeniui atsiskleisti bei plėsti savo verslą, todėl jūs pasirodysite kaip didžiausias fanas, kuriam rūpi kito asmens pomėgiai ir ateities tikslai. Kortelė yra vardinė, todėl žmogus, kuriam ją padovanosite, pasijaus esantis dėmesio centre.

Žmonės mėgsta praktiškas dovanas, o apgalvotas siurprizas įsimins ilgam. Todėl suskubkite įsigyti „Doup“ skaitmeninę vizitinę kortelę ir pradžiuginkite artimuosius jau netrukus!

GALERIJA

  • Aprišk „Doup“ kaspinu – Kalėdų proga padovanok skaitmeninę kortelę
  • Aprišk „Doup“ kaspinu – Kalėdų proga padovanok skaitmeninę kortelę
Partnerio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS