„Bega“ suruošė į mokslus dar vieną pirmokėlių kartą | KaunoDiena.lt

„BEGA“ SURUOŠĖ Į MOKSLUS DAR VIENĄ PIRMOKĖLIŲ KARTĄ

  • 5

Mokslo metų pradžia tiek mokiniams, tiek jų tėveliams kasmet sukelia nemažai jaudulio. Norint išleisti vaikus į mokyklą reikia gerokai patuštinti pinigines, o ypač plačiai jas atverti tenka pirmokėlių tėvams.

Šalyje egzistuoja įvairių pagalbos moksleivių tėveliams formų, kurias siūlo valstybinės ar visuomeninės institucijos, tačiau nuošalyje nelieka ir privačios iniciatyvos.

Viena tokių - Klaipėdos jūrų uoste dirbančios jūrų krovinių kompanijos „Bega“ ilgametė tradicija aprūpinti pirmąją klasę pradedančius lankyti darbuotojų vaikus visomis reikalingiausiomis mokyklinėmis priemonėmis.

Kompanija „Bega“ socialinės politikos srityje yra sukūrusi ir nuolat puoselėja ne vieną gražią ilgalaikę tradiciją, kuria papildomai prisideda prie įmonės darbuotojų šeimų gerovės. Tarp jų - kūdikio kraiteliai darbuotojų naujagimiams, piniginės išmokos tuoktuvių, vaiko gimimo proga ar netekus šeimos nario, priemokos nerūkantiems darbuotojams, sąlygos nemokamai sportuoti, kalėdinės premijos bei dovanos, įmonės veteranų apdovanojimai ir kt.

Įvertindama tai, kad etapas, kai vaikas pradeda lankyti mokyklą, šeimoms būna labai svarbus, kompanijos „Bega“ vadovybė dar 2002 metais pradėjo įgyvendinti vadinamąją pirmokėlių programą, pagal kurią kiekvienas mokyklą pradedantis kompanijos darbuotojo vaikas yra aprūpinamas mokyklinėmis kuprinėmis, pilnomis pirmokui reikalingų mokymosi priemonių, o taip pat apdovanojamas simbolinėmis dovanėlėmis bei šventiškai išlydimas  į mokyklą.

Šiemet taip buvo išlydėta jau aštuonioliktoji „Begos“ pirmokėlių karta.

Pasak su vaikais ir jų tėveliais šventinio renginio metu bendravusio kompanijos „Bega“ generalinio direktoriaus Laimono Rimkaus, apie 280 žmonių įmonės kolektyvas yra tarsi didelė šeima, todėl kompanija stengiasi ir džiaugiasi galėdama pasirūpinti savo šeimos nariais įvairiais jų gyvenimo atvejais.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Janina

Pagarba įmonei ir vadovams!

to macerniui

Jei nepastebėjai- piarinas ivisi. aš nematau nieko blogo jei gerą pavyzdį paviešina. Graži iniciatyva, mano bendrovėje irgi lygiai taip pat.

Džiagiuosi

Labai gražu,kad šitaip yra matomi ir gerbiami darbuotojai."Bega" rodo pavyzdį ir kitoms mažesnėms ir didesnėms įmonėms.Lygiuokitės.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS