D. Vilytė bus atsakinga už Registrų centro paslaugų vystymą | KaunoDiena.lt

D. VILYTĖ BUS ATSAKINGA UŽ REGISTRŲ CENTRO PASLAUGŲ VYSTYMĄ

Buvusi Viešųjų pirkimų tarnybos (VPT) direktorė Diana Vilytė vadovaus Registrų centro paslaugų valdymui.

„Lūkesčiai naujajam direktoriui nemaži, kadangi iššūkių ir potencialo Registrų centro paslaugų vystyme netrūksta. Tad su naujojo vadovo atėjimu ilgainiui tikimės ir proveržio geriau atliepiant savo klientų poreikius“, – pranešime sako Registrų centro vadovas Saulius Urbanavičius.

Kaip teigiama pranešime, paslaugų valdymo direktorė įmonėje pirmiausia bus atsakinga už rinkos dalyvių – viešojo ir privataus sektoriaus – poreikių analizę, esamų bei kuriamų informacinių sistemų jiems pritaikymą. Naujosios vadovės veiklos srityje taip pat bus didžiausia Lietuvos informacinė sistema – e. sveikata, kitos skirtingoms visuomenės grupėms ir institucijoms aktualios sistemos.

„Lietuvoje turime sparčiausią internetą, milžinišką duomenų panaudojimo ir jų pagrindu sukurtų paslaugų vystymo potencialą. Sudėtingiausia su mūsų pačių įpročiais, kurie turi keistis. Viešasis sektorius turi imti sparčiau vytis verslą ir žengti koja kojon su laiku ar net būti žingsniu priekyje. Čia turime daug ir kryptingai dirbti“, – sako D. Vilytė.

ELTA primena, kad D. Vilytė rugsėjo viduryje pareiškė savo noru besitraukianti iš VPT direktorės posto.

VPT ji vadovavo nuo 2014 metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS