„Eurovaistinė“ – geriausias paslaugų sektoriaus darbdavys | KaunoDiena.lt

„EUROVAISTINĖ“ – GERIAUSIAS PASLAUGŲ SEKTORIAUS DARBDAVYS

  • 1

Pagrindinis šalies tinklas „Eurovaistinė“ įvertintas apdovanojimuose „Superdarbdavys 2019“. Konkurse aštuonioms nominacijoms siūlytos 260 Lietuvos įmonių.

Kaip teigia įmonės valdybos pirmininkė Ingrida Damulienė, šis įvertinimas svarbus pasiekimas įrodantis įmonės profesionalumą. Pasak jos, pavyko įrodyti savo išskirtinumą paslaugų sektoriuje, nes įmonės siekis, kad klientai į vaistininkus žvelgtų kaip į galinčius padėti rasti geriausią sprendimą savo srities profesionalus.

„Esame tie, kurie pirmiausiai siekiame suteikti klientui sveikatos paslaugas, padėti, patarti, pasikalbėti su žmogumi ir perteikti jam turimas žinias siekiant pagerinti jo savijautą. Teikiame išskirtines paslaugas Lietuvoje, todėl šis apdovanojimas mums dar ir pripažinimas, jog esame vertinami už tai, ką darome ir ko siekiame. Džiaugiamės, kad dar kartą įrodėme, jog komandiniu darbu galime pasiekti visus išsikeltus tikslus ir nesustodami siekti aukščiausių įvertinimų“, – teigė I. Damulienė.

„Eurovaistinė“ nugalėjo paslaugų kategorijoje surinkusi 23 806 balsus.

Šiuo metu Lietuvoje veikia 283 „Eurovaistinės“, jose dirba daugiau nei 900 farmacijos specialistų. Skaičiuojama, kad kiekvieną mėnesį vaistinėse aptarnaujami 1,5 mln. klientų.

GALERIJA

  • „Eurovaistinė“ – geriausias paslaugų sektoriaus darbdavys
  • „Eurovaistinė“ – geriausias paslaugų sektoriaus darbdavys
Vaistinės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Domicelė

Vaistinės darbuotojai tikrai malonūs,bet reklama tai klaidinanti buvo(dabar nesilankau,tai nežinau),kad pensininkams taikomos nuolaidos,o smulkiom raidelėm parašyta,perkant tris ir daugiau prekių.Mažai kuris pensininkas turi gerą regėjimą,o reklama televizijos ekrane greitai prabėga.Buvo labai nemalonu,tikintis nuolaidos ,jos negauti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS